• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 12 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 101 до 110 от общо 114
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-10-2023 22:13 #101 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Дали си обръщал внимание, че се появиха хора, които уж документират пътя от 100$ до.....много. В един канал alex** или нещо от сорта човека стигна до 300к. Вярно риска от 100$ до 1000% беше 100%, после падна на 50% до къмто 3к-10к и после 30% до 300к. 300к ги загуби за седмица заради психологически проблеми и т.н. Стандартния случай.
      Не, не съм обръщал внимание. По принцип нямам нужда от надъхване и вдъхновение и даже не съм търсил подобни неща. Кото цяло не се интересувам точно какво прави някой друг, защото съм сигурен, че няма начин някой да сподели конкретика, която да ме доведе до скоростно забогатяване.
      През живота си поради спецификата на професията ми съм "броил" много пари, понякога мои, в повечето случаи чужди, но в общи линии имам идея как се изкарват парите - не само във форекс търговията а в който и да е друг бизнес. Също така знам, че късметлийски изкараните пари нямат добра съдба и обикновено биват загубени.
      Една история от живота, много показателна: Един приятел ми разказва бизнес подвизите си от зората на демокрацията. Работи като печатар и сега, и тогава. Та тогава някакъв негов роднина бил някакъв по чужбината и му предложил далавера - оня внася един тир запалки, моя ги продава и делят далаверата. За един месец се разпродали, тогава лесно се продаваха всякакви неща. Чистата печалба за моя човек към 30 хил. долара - колосална сума за онова време. Та питам го: И какво стана с парите и той много откровено ми казва - ми беден човек кога се види с пари какво прави -повярва си че много ги разбира работите и бързо ги губи.
      Та, така де, не, че чудеса не са възможни, ама обикновено са рядко и за кратко. Без значение в какъв бизнес, няма ли стратегия за самия бизнес, планиране, поетапно реализиране на целите, разумни и мотивирани решения, няма никакъв шанс за дългосрочен и траен успех.
      Ако трябва аз да се похваля с някакви успехи в тази област с около 250 долара в бонусарката съм правил около 3000 долара за една нощ и то два пъти и все в понеделник.
      Единия път при нападението на Русия срещу Украйна на златото - само дето от инстата ми ги отрязаха повечето заради гапа и общите условия, ама около 1000 си ги теглих,
      Вторият път беше един понеделник с отварянето на пазарас много силно движение на иената - пак около 3К печалба за няколко часа - тези ги изтеглих всичките - нямаше проблем. Та и аз съм убеден, че стават чудеса, ама рядко.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. Следните 10 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (6), Lucky13 (26-10-2023), 100 (26-10-2023), ontar (26-10-2023), Elsup (26-10-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 25-10-2023 22:35 #102 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      И аз съм чувала за такива случаи но това е супер рядко. Един познат по време на ковид с 15 долара направи печалба 8000 долара буквално за два дни. Когато ми показа го попитах как успял а той не успя да ми обясни как се е случило. Просто тогава си спомням че пазара се срина и то буквално за часове и той е отварял със всяка свободна стотинка сделки в посока на тренда. Не беше спал 48 часа за да може да гледа пазара и да не изпусне възможност за сделка. Каза още че за него е било голям психологически стрес както и не допиването са му се отразили много зле. Аз си мислех че се радва на печалбата но всъщност той ми каза че никога повече не би си причинил това. Отнело му е доста време след това да се възстанови психически. Другото което е направил след врене е да вложи 3000 долара от сумата за да направи големия удар но късмета не е бил на негова страна и заради убежденията че може отново е изгубил всичко. Разбира се както казахме и преди това, за такива печалби си трябва късмет и сериозен риск. Никой сериозен трейдър не би направил това. Мнението на трейдърите около мен които са със сериозен капитал и печелят много добре е че трябва да се търгува с 10 процента от капитала и да се гонят пипсове. Да печалбата не е много голяма но с времето може да се натрупа сериозен капитал. Всичко останало е просто случайност и мечти които реално няма как да се случат.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Lucky13 (26-10-2023), Нерегистриран (4), ontar (26-10-2023)

6. 26-10-2023 11:09 #103 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lucky13
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lucky13 не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Аватара на Lucky13
      Начислени плащания
      212.89 USD
      Благодарности
      3 804
      Благодарили са му 2 936 Пъти в
      760 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Аз също ще споделя един случай. Нямам представа как се казва човека ( вероятно много малко хора, ще го научат ), но това което му се случи е сто процента истина. Само за ден, спечели 9 667 090 лева, с една печалба от спорт тото.. Новината е прясна, прясна, станала е на 24.09.2023

Парите са " малко по-големи ", от тези 10 usd, които докарват 100 usd, само за един ден, но за сметка на това, си приличат по абсолютно всичко останало.

Чистият комар, означава точно това, милиони се опитват, но минимон хора успяват ( благодарени на късмета ).
      Няма никакво значение, дали въпросните пари са инвестирани в търговия, форекс, курнишони или в следващата ядрена ръкета, ако учакваме от десет, да изкараме сто, ако искаме да спечелим нобелова награда, но ни мързи да се научим да четем и пишем, ....... вероятността да го направим, не е особено висока.

Относно форекса, ако човек има желанието да се занимава с този вид търговия, трябва директно да изтрие от мозъка си, подобни глупости. Действително са възможни, но са изключително рядки, по-неприятното е, че дори едно подобно печеле, може много сериозно да промени начина ти на търговия.

Аз имам няколко подобни случая, но нито един от тях, не беше в рамките на един ден.
      Ставаше въпрос за бонуса тук, от изпратените 70 usd, искарах 150 usd, прибрах си 80 usd
      и стартирах от начало. Това е в рамките на два-три дни, изгубих почти всичко, останаха ми седем-осем долара. В следващите две-три седмици, ги докарах до седемстотин долара, които естествено стигнаха ..... 0

Причината е елементарна, повярвах си, очаквах да ги удвоя, после утроя и т.н.
      След този момент, такива глупости не пробвам.

Одобрена

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на Lucky13 за полезния пост:

Нерегистриран (3), Elsup (26-10-2023)

8. 26-10-2023 11:53 #104 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      treyyy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      treyyy не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу Аватара на treyyy
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      228
      Благодарили са му 659 Пъти в
      178 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      В крайна сметка, целта трябва да е удоволствие от търговията, а не късане на нерви и гонитба на "големи и бързи" печалби.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. Следните 2 потребители изказват благодарности на treyyy за полезния пост:

ontar (26-10-2023), Elsup (26-10-2023)

10. 26-10-2023 12:40 #105 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от treyyy Виж мнението
      В крайна сметка, целта трябва да е удоволствие от търговията, а не късане на нерви и гонитба на "големи и бързи" печалби.
      Работа и удовоствие нали знаеш...

Общо взето май действително може да се обобщи, че трейдърите способни на "постижения" реално нямат нужда от такива. Леко иронично е че тези, които НЕ са способни също нямат нужда....моментен късмет, който ще ги отдалечи от дългосрочния успех още повече, реално не е оферта.

Един извод, който обаче остава, е че евентуално може да се изкара нещо по-бързо от нормалното при определени условия и обстоятелства. Стига да знаеш кога и какво има смисъл....

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

treyyy (26-10-2023), minkov (26-10-2023), ontar (26-10-2023), Elsup (26-10-2023)

12. 26-10-2023 16:11 #106 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от me4a_kryv Виж мнението
      Само по новините стават чудеса
      Вярно е, че по време на важни новини се получават страхотни движения, но аз предпочитам да пропускам тези възможности и причините не са една и две. Например гледам прогнозите на един опитен трейдър и той всяка седмица повтаря да не се отварят сделки около новини. Втора причина е това, че в момента големите инвеститори са толкова изнервени и напрегнати, че по време на излизането на важни икономически данни финансовите инструменти правят силни движения и в двете посоки. Ако имаш близък стоп или си с малко пари в сметката е много вероятно да загубиш всичко. Затова аз предпочитам да пропускам търговията по време на новини с три звездички. Лошото е, че вече се случва да излизат новини, които стресират пазара по всяко време и тях човек няма как да ги избегне.

Аз си търгувам собствени пари, но честно казано не бях се интересувал много последните години от захранени акаунти. Седа последно не знам защо проверих нещата и направо се чудя, защо до момента не съм се възползвал...Условията за мен са крайно реалистични и почти нищо не се изисква като вложение. Дори процеса по кандидатстване не е в противоречие с нормалната търговия....
      Не ти препоръчвам да се захващащ с такъв тип търговия, защото там има много уловки. Уж ти дават 5 бона, но ако загубиш 250 долара и си аут. А в същото време искат да спечелиш 10 процента за един месец. Всеки грамотен трейдър ще ти каже, че реалистичната доходност при форекса е 5 процента месечно и всеки процент отгоре говори за прекален риск.

Цитирай Първоначално написано от Elsup Виж мнението
      Аз например с моята стратегия ако я спазвам стриктно с 200 долара мога спокойно да печеля по 30 долара на ден без риск и стрес, но?
      Това прави 15 процента дневна печалба или ако търгуваш всеки делничен ден то може да надминеш 300 процента! Нереалистично е и дори ми звучи абсурдно, но нека всеки сам си преценя как да си харчи парите.

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Хора, то този въпрос е много лесен - как - слагаш 100 долара, влзаш с 0.1 лот и след 10 пипа си с десет долара напред. Не може да си такъв карък, че да не мръдне поне с 10 пипа в твоята посока.
      Това е ясно и един, два или три пъти може и да се подредят нещата и да стане, но всеки ден да се печелят 10 процента не е възможно. Аз тази сутрин точно със 100 долара спечелих 16, но добре знам, че ако продължа лесно мога да ги загубя не само тях, но и целия акаунт.

Темата изглежда се предефинира в насока "как се вадят значими пари със незначим акаунт"....
      Големи пари с малък акаунт не могат да се спечелят или такъв удар може да направи само човек, който протежава луд късмет. Идеята да се почне с малко пари и постепенно да се увеличават във времето с трупането на печалби. Аз обаче не съм сигурен, че бих се правил с подобна задача, защото това предполага не само наличието на добра стратегия, но и на слонско търпение ако мога така да се изразя. Иначе редовно попадам на бомбастични заглавия в интернет как някой си започнал със 100 долара и ги направил 100 000 за едва ли не седмица. Не им вярвам нито грам и дори не ги гледам, а и в повечето случаи това е реклама на някаква уж страхотна стратегия "на промоционална цена".
      Цитирай Първоначално написано от treyyy Виж мнението
      С това съм напълно съгласен. Затова когато се забутам в някоя сделка, която ме нерви просто правя добавка с фул акаунт и ако се измъкна на печалба чудесно, а ако не здраве да е. Все пак вече съм на години, когато времето ми е най-ценния капитал и не си струва да го губя в спасяването на безнадеждни ситуации.

Одобрена

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Elsup (26-10-2023), Нерегистриран (3)

14. 26-10-2023 21:10 #107 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      И аз скоро не съм гледала за бонуси при депозити, но си мисля че всичко това е уловка. Особено ако има превъртания и така нататък смисъл никакъв от това. По скоро можеш да направиш милион долара с няколко стотачки твои , с много търпение и упоритост. Също се замислих и за това че ако да кажем с 100 долара направиш печалба от 1 000 000 долара да кажем за няколко дни дали брокера изобщо ще ти я изплати? Ето това е другият въпрос. Има много случаи на блокирани акаунти или на трейдъри обвинени в измами защото чисто математически е почти невъзможно да реализираш толкова голям процент печалба. Мисля си че ако реализирам толкова голяма печалба и някой ми блокира парите сигурно ще полудея, та в този ред на мисли май така спокойна ми е по добре Реално да би било супер но си мисля че никой няма да ми изплати такива пари за кратък период. Все пак аз продължавам да си търся моята печеливша стратегия и печеливш начин на търгуване, като през цялото време се опитвам да се забавлявам когато влизам в сделки а не да напрягам или отчайвам. Все пак ще следя с интерес темата и ако някой колега открие тайната на това да спечелиш много пари за кратко време ще се радвам да я сподели. Аз за съжаление не мога да приема че това наистина е възможно да се случи в реалната търговия. Също така нямаше ли някакво условие при брокерите че при прекалено голям процент печалба ( не помня какъв точно) се смята за измама?

Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

ontar (31-10-2023), Нерегистриран (2)

16. 26-12-2023 13:45 #108 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Единствения начин за "бързо" пвчелене в трейдинга е с външен капитал. Една от фирмите дори предлага старт от 49$ за стартов 5к акаунт. Общо взето няма извинения, ако можеш да търгуваш, няма причина да не осребриш това си умение.
      Нека не се съглася, че единственият начин човек да спечели "бързо" пари от валутната търговия е с външен капитал. Още повече, че в тази тема става дума за печалба от 10 процента дневно, което по принцип си е много над общоприетите норми, но не са фиксирани суми. Всички отлично знаем, че е по-лесно да се спечелят 10 долара със 100 долара капитал отколкото 1000 долара със 10 000 долара. В двата случая става дума за 10 процента печалба, но парите, които се рискуват са доста различни като суми. За да спечелиш 10 долара рискуваш 10 долара, а за да спечелиш 1000 логично рискуваш 1000 и това доста усложнява нещата с нарастването на залога. Ако питаш мене най-добре е, човек да вложи собствен капитал във форекса. Казвам го от своя горчив личен и опит и ще ти дам съвсем пресен пример. Вложих свои 49 долара и ми заеха 5000 долара от подобна фирма. Обещаха ми както се казва от пиле мляко и условията бяха уж ясни и чисти - търгуваш както искаш и не ти се месят. Това обаче се оказаха само празни обещания, защото след като наближи времето за плащане на всички обещани печалби и бонуси просто ми блокираха акаунта с обяснението, че нарушавам тяхните стандарти и етика за валутна търговия. Никъде не ги пише черно на бяло тези стандарти и етики, но отнякъде се появи специален отдел, който постанови, че след подробно разследване ме остраняват и си взимат парите. А аз бях минал успешно през всичките им проверки и сложни верификации и дори бях натрупал над 1000 долара печалба. Ако си бяха изпълнили всичките обещани промоции трябваше да получа малко над 1300 долара чисто утре. Мандалото обаче хлопна в последния момент и на практика аз няма как да се защитя и дори началната такса няма да ми върнат, защото са ме обявили за нарушител. Какво точно съм нарушил също не казват, но се аз като основна вина виждам това, че спечелих прилична сума. Виждам, че изплащат някакви печалби на други хора, но това което се тиражира като суми са 70, 100 или 200 долара, а моето профитче от над 1000 долара е извън етиката и стандартите на тази фирма. Не ми е никак приятно, защото вложих нерви и най-вече време близо месец и се оказа, че съм попаднал на откровени измамници. Отделно човек когато вижда, че има стабилна печалба почва да си прави някакви планове за какво би я изхарчил. Оказа се, че от това да губиш има нещо по-гадно и това е да печелиш с чужди пари.

Аз си търгувам собствени пари, но честно казано не бях се интересувал много последните години от захранени акаунти. Седа последно не знам защо проверих нещата и направо се чудя, защо до момента не съм се възползвал... Условията за мен са крайно реалистични и почти нищо не се изисква като вложение. Дори процеса по кандидатстване не е в противоречие с нормалната търговия....
      99 процента от тези фирми работят по схемата на Понци, което значи, че ако си в началото и не си спечелил много пари може и да ти ги изплатят. Стой далече от тези компании с ниските такси, големите промоции и високите рейтинги, защото често всичко това е много подвеждащо. В момента има само една фирма, за която се знае, че плаща редовно и то от години, но при тях цените са доста високи и никога няма намаления. Там обаче е доста скучно, защото ако вложиш 500 долара можеш да се надяваш на първо плащане след около 2-3 месеца при най-добро стечение на обстоятелствата или поне така се говори. Причината е, че системата им на одобрение и верификация е много бавна и внимателно подбират трейдърите, на които да дават капитал.
      Последна редакция от ontar : 26-12-2023 на 13:51
      Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

17. Следните 8 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (8)

18. 26-12-2023 17:50 #109 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Най-добрия вариант е да си търгуваш със собствени средства защото виж какво се случва, Поне по твоите описания. Отсрещната страна може би имат друга теория, но парите са техните определят правилата въпросът Тук е че ти си изгорял с едни 50 долара което не е окей А може би и без да искаш си нарушил някакви правила. Но пък и да не си ги нарушил те винаги ще донесат от девет кладенеца вода ако такава им е схемата да вземат от хората тази такса. Така или иначе урока си го научил: да не търгуваш с чужди пари. И първо най-вероятно е това, че не си спокоен когато търгуваш защото знаеш че трябва да връщаш някакви пари на някой си. Оттам нататък да си на печалба която не е 100% сигурно дали ще вземеш или както в случая се е получило че не са ти я дали. А не знам и в другия вариант ако беше загубил сумата която са ти дали какво щеше да ти поискат? Явно си прочел предварително договорните правила обаче винаги може да има и ситен шрифт. Така че по-добрия вариант си търгувай със собствени средства пък било то и само 100 долара с които да започнеш като начален капитал и лека-полека да увеличаваш , ако не се получи пък , в край на сметка не си загубил чак толкова много и от това не зависи житието и битието ти. Така че както си търгувал с тези средства които са ти дали и си бил на печалба си търгува и със собствения капитал и дерзай, но пък ти е мирна главата.
      Иначе фирми и варианти има доста Та дори и кредити предлагат но за мен въобще това не е опция за търгуване, защото както Всички знаем в търговията няма нищо сигурно. Това не е работа от 8:00 до 5:00 И накрая да вземеш заплата

Одобрена

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

ontar (26-12-2023), minkov (26-12-2023), Нерегистриран (2)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 26-12-2023 18:57 #110 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Най-добрия вариант е да си търгуваш със собствени средства защото виж какво се случва, Поне по твоите описания. Отсрещната страна може би имат друга теория, но парите са техните определят правилата въпросът Тук е че ти си изгорял с едни 50 долара което не е окей А може би и без да искаш си нарушил някакви правила. Но пък и да не си ги нарушил те винаги ще донесат от девет кладенеца вода ако такава им е схемата да вземат от хората тази такса. Така или иначе урока си го научил: да не търгуваш с чужди пари. И първо най-вероятно е това, че не си спокоен когато търгуваш защото знаеш че трябва да връщаш някакви пари на някой си. Оттам нататък да си на печалба която не е 100% сигурно дали ще вземеш или както в случая се е получило че не са ти я дали. А не знам и в другия вариант ако беше загубил сумата която са ти дали какво щеше да ти поискат? Явно си прочел предварително договорните правила обаче винаги може да има и ситен шрифт. Така че по-добрия вариант си търгувай със собствени средства пък било то и само 100 долара с които да започнеш като начален капитал и лека-полека да увеличаваш , ако не се получи пък , в край на сметка не си загубил чак толкова много и от това не зависи житието и битието ти. Така че както си търгувал с тези средства които са ти дали и си бил на печалба си търгува и със собствения капитал и дерзай, но пък ти е мирна главата.
      Иначе фирми и варианти има доста Та дори и кредити предлагат но за мен въобще това не е опция за търгуване, защото както Всички знаем в търговията няма нищо сигурно. Това не е работа от 8:00 до 5:00 И накрая да вземеш заплата
      По принцип е най-добрия вариант човек да търгува на валутния пазар със собствени средства, но големия проблем е, че не всеки може да си го позволи този лукс. Вече е ставало дума, че аз съм от хората, които на този етап няма как да извадят много пари за форекс. Явно доста хора са в моето състояние и за доказателство ще ти дам пример с някаква американска фирма, която е създадена в началото на декември месец. Та тези хора все още не са платили пари на нито един трейдър, защото такива са им технологичните срокове. Въпреки това тази компания вече има около 50 000 клиента и всички не спират да я хвалят надявайки се на големи печалби. А иначе аз съм сигурен, че не съм нарушил никакви от правилата, защото първо всичко е описано от до и второ процедурата е напълно автоматизирана. Това значи, че един цент да си извън правилата и акаунта ти веднага става недостъпен и получаваш прощално писмо. Не знам какво губят тези фирми и за какви пари изобщо става дума като всички е демо и навсякъде в договорите пише, че това е симулативна търговия, която няма нищо общо с реалните пазарни условия. Дори като се логнеш в клиентския си кабинет ти пише, че търгуваш съвсем симулативно и парите в сметката ти не са истински. Това е изрично въведено за пред регулаторите и особено тези в Сащ, където много се дразнят когато някоя хитра компания прави пари от нищото. В момента е настанала направо някаква истерия с тези фирми, които дават пари за търгуване на трейдъри и борбата е за парите от такси на всеки човек. Нямаш идея какви промоции се въртят сега около Коледа и Нова Година и какво ли не се обещава. Една фирма дори подари над 3000 акаунта или поне така се рекламираше. Номерът е, че в началото тези компании са много мили и те затрупват с молби да пишеш положителни отзиви за тях в интернет, за да им привлечеш още клиенти. Аз дори имам сертификат, където ме хвалят колко успешен трейдър съм и как за тях е удоволствие да работят с мене. Когато остана около седмица до така чаканото първо плащане и както се казва монетата рязко се обърна и ме обявиха за нарушител. Поне да знаех какво съм нарушил, но явно и те не знаят? Грешката ми е, че спечелих над 1000 долара. Ако бяха 100 или 200 вероятно всичко щеше да е наред.

Одобрена

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

22. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 12 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти