• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 12 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12
    Резултати от 111 до 114 от общо 114
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 26-12-2023 19:02 #111 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      По принцип е най-добрия вариант човек да търгува на валутния пазар със собствени средства, но големия проблем е, че не всеки може да си го позволи този лукс. Вече е ставало дума, че аз съм от хората, които на този етап няма как да извадят много пари за форекс.
      Ми то не е задължително да участваш в пазара.
      Както е казал Стойчков: Който има пари, играе, който няма, не играе.
      Така стои въпроса не само с форекса - примерно ако нямаш пари да си позволиш мерцедес какво правиш - ми не караш мерцедес.
      Ако въобще нямаш пари за кола, ходиш си с градския автобус. Та и с форекса така. Опредлено не е за хора, които нямат пари.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 9 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (26-12-2023), Нерегистриран (7), Elsup (27-12-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 27-12-2023 10:05 #112 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Определено е най-добре да търгуваш със собствени пари без да се възползваш от бонусите които предлагат различни брокери. Често в тези бонуси има много изисквания и реално да изгориш собствените пари е по възможно отколкото да спечелиш голяма сума с предоставения бонус. Преди да приемеш бонуса на даден брокер е хубаво внимателно да прочетеш условията и да вникнеш в тях. Бонуса не е само до превъртания а има други малки уловки които начинаещия трейдър често пропуска да прочете, но пък се съгласява с тях така на сляпо. После се почват едни негативни писания срещу брокера как бил прецакан , измамен и така нататък, но всъщност той се е прецакал сам. Безплатен обяд няма и ако не си провериш нещата точно как стоят, проблема си е твой а не на брокера. Реално това което съм научила относно тези страхотни предложения е че всъщност в повечето случаи трейдъра гърми накрая а брокера прибира не само парите му, но и реализираната печалба. Чела съм толкова много относно тази тема че честно казано да вложа собствени пари при брокер извън България ми е малко немислимо. Не че и в България няма да те излъжат но си тук и ако сумата си струва можеш да търсиш правата си до край. А за търговията с малки суми не си заслужава много защото възможността да спечели е супер малка. Дори и да направиш няколко печеливши сделки в порядъка от няколко дни нямаш никаква гаранция че това ще продължи за дълъг период от време. Мисля че ако един трейдър в порядъка на няколко месеца търпи големи загуби на фона на печалбите по-добрия вариант е да спре за малко и да поработи върху теорията и тогава отново да мине на практика. В крайна сметка ако си вечния губещ какъв е смисъла да се занимаваш с това?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отхвърлена

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

ontar (27-12-2023), Нерегистриран (5)

6. 27-12-2023 11:54 #113 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Ми то не е задължително да участваш в пазара.
      Както е казал Стойчков: Който има пари, играе, който няма, не играе.
      Така стои въпроса не само с форекса - примерно ако нямаш пари да си позволиш мерцедес какво правиш - ми не караш мерцедес.
      Ако въобще нямаш пари за кола, ходиш си с градския автобус. Та и с форекса така. Опредлено не е за хора, които нямат пари.
      Съгласен съм, че участието на валутния пазар не е задължително, но ние вече сме в играта и в момента обсъждаме кое е по-добре - със собствени средства или по новата мода - с чужд капитал. Аз съм голям фен на Христо Стоичков по много причини и ми е леко обидно, че си му изписал грешно фамилията и си сбъркал неговия лаф. Правилният цитат е: "Който играе пичели, който не играе не пичели." Спазвайки неговата повеля аз лично се стремя да не спирам да участвам на валутния пазар, защото това ми дава шансове да спечеля някакви пари, отколкото ако стоя и само гледам. Факт е, че от края на месец ноември тази година се справям доста добре нищо, че пак срещам трудности с тегленето на печалбите си. Този път обаче вината не е моя и може да се каже, че съм направил всичко дори по-добре отколкото е нужно. Жалко е, че живеем в свят, където има хора и фирми, които се опитват да паратизират върху усиления труд на голяма част от човечеството. Между другото не харесвам мерцедесите, защото когато бях ученик ми беше досадно задължение да ме карат с такава кола на училище.

Цитирай Първоначално написано от Elsup Виж мнението
      Определено е най-добре да търгуваш със собствени пари без да се възползваш от бонусите които предлагат различни брокери. Често в тези бонуси има много изисквания и реално да изгориш собствените пари е по възможно отколкото да спечелиш голяма сума с предоставения бонус. Преди да приемеш бонуса на даден брокер е хубаво внимателно да прочетеш условията и да вникнеш в тях. Бонуса не е само до превъртания а има други малки уловки които начинаещия трейдър често пропуска да прочете, но пък се съгласява с тях така на сляпо. После се почват едни негативни писания срещу брокера как бил прецакан , измамен и така нататък, но всъщност той се е прецакал сам. Безплатен обяд няма и ако не си провериш нещата точно как стоят, проблема си е твой а не на брокера. Реално това което съм научила относно тези страхотни предложения е че всъщност в повечето случаи трейдъра гърми накрая а брокера прибира не само парите му, но и реализираната печалба. Чела съм толкова много относно тази тема че честно казано да вложа собствени пари при брокер извън България ми е малко немислимо. Не че и в България няма да те излъжат но си тук и ако сумата си струва можеш да търсиш правата си до край. А за търговията с малки суми не си заслужава много защото възможността да спечели е супер малка. Дори и да направиш няколко печеливши сделки в порядъка от няколко дни нямаш никаква гаранция че това ще продължи за дълъг период от време. Мисля че ако един трейдър в порядъка на няколко месеца търпи големи загуби на фона на печалбите по-добрия вариант е да спре за малко и да поработи върху теорията и тогава отново да мине на практика. В крайна сметка ако си вечния губещ какъв е смисъла да се занимаваш с това?
      Все по-малко форекс брокери си позволяват да дават някакви бонуси или да предлагат други екстри, което не знам как да го тълкувам освен като спад в интереса към валутната търговия. Е, ясно, че валутната търговия не е на етап изчезване, но предполагам, че с течение на времето всичко все повече ще се автоматизира т.е. ще намаляват шансовете за участие на дребните трейдъри. Относно търгуването с малки суми и аз с голямо съжаление забелязвам, че това е все по-трудно достъпно. Основната причина е, че форекс брокерите премахват центовите акаунти, намаляват ливъриджа и увеличават изискванията за начален капитал. Не бих казал, че тук важи лафа "всяко чудо за три дни", но е факт, че интересите на новото поколение са свъзани с други неща и форекса явно не им е интересен вече. Ето тука в един от малкото все още активни специализирани форуми за форекс аз скоро не помня да е имало наплив от начинаещи трейдъри с желание да се учат как да търгуват. Да не кажа, че изобщо няма нови мераклии, а пък старите трейдъри явно един по един зарязват това непопулярно занимание.

Одобрена

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

7. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Elsup (27-12-2023), Нерегистриран (8)

8. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    9. 27-12-2023 15:47 #114 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Аз си мисля че не е защото нямат интерес по-скоро се дължи на изискванията към коментарите от 250 думи. Искам да ти кажа че много хора се затрудняват да измислят толкова дълъг коментар, да е качествен пък и грамотно написан. Мързела е по-голям от това да седнат и да пишат тук. Разбира се има и много хора които са прекалено ангажирани с други странични неща или работа и семейство и просто нямат възможността да се занимават с това. Що се отнася до това да си начинаещ трейдър със собствен капитал и малки суми си е чисто самоубийство. Реално ако с бонус сметката не можеш да реализираш добри печалби не знам защо смяташ че ще можеш с своите реални пари да го направиш? Принципа на търговия е един и същ а резултата също. То и аз много не обичам да казвам бонус сметката, защото реално когато реализирам печалби аз си ги тегля, мои са си. Да вярно е че за съжаление нямам много време да пиша тук иначе си мисля че бих могла да постигна много по-добри резултати. Но при мен търговията на финансовите пазари е по-скоро хоби и тръпка отколкото цел за бързо забогатяване. Разбира се ако търгувах със собствени спестени пари нещата щяха да стоят по друг начин много ясно. Интерес със сигурност има просто много хора едва ли знаят за този форум и тази възможност. Има и такива които са се ориентирали да търгуват с големи суми пари без да се занимават с форуми. Наплива беше още преди години с различните състезания и оферти, когато трейдърите се спряха на различни брокери и с времето се ориентираха към чуждестранни. Просто не се дава гласност както при покера например. Познавам много хора които се занимават с различни видове странична дейност но просто не го разпространяват а си го правят за удоволствие и печелят много добре.

Отхвърлена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

10. Следните 7 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Нерегистриран (6), ontar (27-12-2023)

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 12 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти