Не знам, но на мен вчера някъде ми попадна информация че Путин бил казал, че е отворен към контакти за обсъждане на възможни сценарии на уУкраинския проблем и за решаването му, което от своя страна на мен ми звучи леко от утопично, тъй като виждаме какво се случва на практика, но те видиш ли отдавна го били казвали това само, че украйна трябвало да приеме новите реалности .От своя страна пък Украйна казват, че за да се случи всичко това трябва руските войски напълно да се изтеглят от Украинските земи. Аз не знам Зеленски докога ще се инати и ще държи народа си в тази ситуация. Не оправдавам нито едните ,нито другите ,но това е моето собствено мнение с което не ангажирам никой . Нямам представа колко ще продължи тази война ,но наистина ще се проточи доста. Докато настъпваха руските войски и сега се оказва че хиляда километра квадратна площ били върнати от украйна. Да, разбирам хората се борят за земите си обаче в днешно време 21-ви век да се водят такива войни си е чисто безумие и на всичко отгоре няма как да не въвлекат целия свят в техния си конфликт. И на война като на война всеки държи на своето русия съответно не е признала официално напредването на украинските части а казва че те са претърпели значителни загуби и в крайна сметка на кой да вярваме? И най-лошото е, че не се знае дали нещата ще ескалират или вече ще стигнат до някакво споразумение ,но така като гледам изгледи за такова няма остава само народа да си страда.