Според " Единен информационен портал " новите случай отново намалят до 2370 а излекуваните отново превишават новозаразените и са 3008 още по драстично спада броя на починалите едва 113 нека не забравяме, че това са хора починали с Ковид - 19 не точно починали от ковид - 19 защото без аутопсия няма как да се каже от какво точно са починали горките хора. Като цяло слабо третираната с препаратите наричани напълно погрешно и незаслужено ваксини Р. България се радва на затихваща вълна за разлика от добе набодена с препаратите погрешно наричани от хора и медии ваксини страни от ЕС. Предполагам на всеки що годе нормален човек грижещ се за своето здраве му е ясно, че препаратите не защитават от новата доминираща версия и да си слагаме въпросните препарати е откровено гвепаво и крие рискове за здравето както в краткосрочен план така и в дългосрочен. Отчитам факта , че сме подложени на натиск от страна на нашите евро партнюри но те на своя страна трябва да отчетат факта , че българите сме силни индивидуалисти като вълцитеВреме е да разберат, че ние не сме по групите - стадото на кратко казано ние не сме овце на които можеш да направиш сезона профилактика или ваксинация - много ни подценяват.
Искам отново да кажа, че който иска да се боцка нека се боцка може да си инжектира каквото си прецени щом това ще го накара да се чувства по добре аз не го спирам дори да има желанието да си инжектира белина, сода каустик аз не го спирам смятам, че е неразумно но всеки трябва сам да се грижи за собственото си здраве.
п.п. Аз не смятам, че да се пуши по 2 кутии цирари на ден е полезно за здравето но това носи дохуди на определени кръгове и на практика няма ограничение колко може да пуши човек.