• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Коронавирус, Част 8

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коронавирус, Част 8

Затворена тема
    Страница 6 от 106 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 56 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 51 до 60 от общо 1060
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 27-10-2021 15:44 #51 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Моля, изберете категория: - Откажи
      Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Носи по цял ден маска и си дезинфекцирай през час ръцете и ги мии. Преди всяко ядене същата процедура и да видя как ще хванеш гореспоменатите болести. Та това е тук у Канада. Ама ако в БГ всеки ходи без маска и не му пука и като чета и постовете на колегите нищо чудно и да има и такива болести сред ковида. Въпрос на гледна точка Минков.
      Това с маската - щом те кефи и докато спиш може да не я махаш. Разрешавам.
      Ама на мен ми прикрива природния чар и гледам да я избягвам.
      Да те питам за миенето на кунките - ти чак сега, покрай ковидчо, ли го откри това благо на цивилизацията?
      Аз откак се помня все съм си мил редовно златните ръчички и то по оказва се правилния, според спуснатите ни свише разпоредби, начин.
      Даже и преди ядене.
      И въпреки всичко си го врътнах ковидчето, като пич.
      Чакай, че забравих - чувам доста нашенци продават къщите по Канада и се прибират. Не ги кефи въздуха.
      Може да ти изпадне нещо на тънка лайсна ...
      Последна редакция от Emil Enchev : 27-10-2021 на 15:51
      " ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
      Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

minkov (27-10-2021), kypa (27-10-2021), pablo (28-10-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 27-10-2021 18:00 #52 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 383 Пъти в
      2 880 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Това с маската - щом те кефи и докато спиш може да не я махаш. Разрешавам.
      Ама на мен ми прикрива природния чар и гледам да я избягвам.
      Да те питам за миенето на кунките - ти чак сега, покрай ковидчо, ли го откри това благо на цивилизацията?
      Аз откак се помня все съм си мил редовно златните ръчички и то по оказва се правилния, според спуснатите ни свише разпоредби, начин.
      Даже и преди ядене.
      И въпреки всичко си го врътнах ковидчето, като пич.
      Чакай, че забравих - чувам доста нашенци продават къщите по Канада и се прибират. Не ги кефи въздуха.
      Може да ти изпадне нещо на тънка лайсна ...
      Ръцете редовно си мия, ама дезинфектант не ползвах преди, а сега и дезинфектант и миене и като се прибера в къщи дезинфектанти пред вратата всеки като влезе се дезинфекцира и после в тоалетната на мифката. Аз съм последен дезинфекцирам ръце и дръжката на входната врата. Маската не свалям докато не влязат в колата или в къщи. Един пакет има зареден в колата с маски защото никъде не пускат без маска. Маската вече ми е като дамската чанта на жените. Необходим аксесоар. За къщите си дигнаха цената почти двойно. Който успял да купи на времето купил. Аз поднових миргиджа на 1 процент лихва и сега плащам и по малко дори плащам за къща колкото някой хора за квартира в апартамент в Монреал. Какво да се прави такъв е живота. Купувах наскоро здравна осигуровка на тъщата и тъста докато излязат здравните карти. Та жената от която купих осигуровките ми каза,, че продавала повече билети за посока България отколкото в обратна посока. Почудихме се с жената, ама после си казах, че кой ли я знае пък тази агентка в България. Ама и така да е има всякакъв вид хора на мен климата ми е супер. От работа в колата, от колата в къщи на топло пусна си някой филм поиграя с децата. Не обичам да се събирам с никой. Така, че и климата и Ковида не плащат душите наши. Кой където иска да ходи и да си живее. Ама гледам статистиката в Канада малко над 3000 новозаразени, а в България 5000 на денонощие. Такъв е живота какво да се прави. Трябва да зареждам зеле, трушия и да пълня луканки. Правя и малко сушено месо. Купувам всичко от Костно, че по прясно и големи разфасовки.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън
      Одобрена
      Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (2), kypa (27-10-2021)

6. 27-10-2021 18:45 #53 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Ръцете редовно си мия, ама дезинфектант не ползвах преди, а сега и дезинфектант и миене и като се прибера в къщи дезинфектанти пред вратата всеки като влезе се дезинфекцира и после в тоалетната на мифката. Аз съм последен дезинфекцирам ръце и дръжката на входната врата. Маската не свалям докато не влязат в колата или в къщи. Един пакет има зареден в колата с маски защото никъде не пускат без маска. Маската вече ми е като дамската чанта на жените. Необходим аксесоар. За къщите си дигнаха цената почти двойно. Който успял да купи на времето купил. Аз поднових миргиджа на 1 процент лихва и сега плащам и по малко дори плащам за къща колкото някой хора за квартира в апартамент в Монреал. Какво да се прави такъв е живота. Купувах наскоро здравна осигуровка на тъщата и тъста докато излязат здравните карти. Та жената от която купих осигуровките ми каза,, че продавала повече билети за посока България отколкото в обратна посока. Почудихме се с жената, ама после си казах, че кой ли я знае пък тази агентка в България. Ама и така да е има всякакъв вид хора на мен климата ми е супер. От работа в колата, от колата в къщи на топло пусна си някой филм поиграя с децата. Не обичам да се събирам с никой. Така, че и климата и Ковида не плащат душите наши. Кой където иска да ходи и да си живее. Ама гледам статистиката в Канада малко над 3000 новозаразени, а в България 5000 на денонощие. Такъв е живота какво да се прави. Трябва да зареждам зеле, трушия и да пълня луканки. Правя и малко сушено месо. Купувам всичко от Костно, че по прясно и големи разфасовки.
      Това, дето го разказваш, ако е вярно и не се бъзикаш - да ти имам и живота ...
      Сега почвам да схващам, що се изнася народа оттам на буркан и сирена.
      Нооооо, както казва Паблича, щом на теб ти харесва - здраве и дълъг живот да те споходи.
      " ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
      Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

jssj (27-10-2021), kypa (27-10-2021), pablo (28-10-2021)

8. 27-10-2021 19:12 #54 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Vici
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Vici не е на линия
      Дилър
      Polos

Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Аватара на Vici
      Град
      Германия
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      579
      Благодарили са му 669 Пъти в
      189 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ей какви проблеми са това тестовете за децата.... Кво им става на тия хора.... щом се изисква, значи сме против... Ужас! Някой има ли си представа къде точно се корени проблема или е просто инат? Хем да не си стоят в къщи децата и да ходят на училище, хем да се пренебрегнат всички превантивни мерки, хем да ни останат здрави децата.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Vici за полезния пост:

minkov (27-10-2021), Нерегистриран (2), kypa (27-10-2021), pablo (28-10-2021)

10. 27-10-2021 19:57 #55 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 880 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Vici Виж мнението
      Ей какви проблеми са това тестовете за децата.... Кво им става на тия хора.... щом се изисква, значи сме против... Ужас! Някой има ли си представа къде точно се корени проблема или е просто инат? Хем да не си стоят в къщи децата и да ходят на училище, хем да се пренебрегнат всички превантивни мерки, хем да ни останат здрави децата.
      При нас ни питаха дали искаме да правим тест в носа ако имат симптоми. Резултатите излизат за минути и ми се обаждат. По всяко време можеш да си смениш мнението. Не виждам какъв е проблема. И жената беше против защото смяташе, че ще им бъркат на вътре до синусите, ама като разбра че само леко от вътрешната страна на носа става въпрос се успокои.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Vici (27-10-2021), kypa (27-10-2021)

12. 27-10-2021 20:01 #56 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 880 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Това, дето го разказваш, ако е вярно и не се бъзикаш - да ти имам и живота ...
      Сега почвам да схващам, що се изнася народа оттам на буркан и сирена.
      Нооооо, както казва Паблича, щом на теб ти харесва - здраве и дълъг живот да те споходи.
      И, да Енчев следващия ми проект е сусола да го направя на домашно кино. Със пуканките и машината за кока кола. имах мерак да отида до Чикаго с новата кола ама и така ми е добре. La vie est belle
      Живота е както си го направи човек. Важното да му е удобно и уютно. Те затова някои хора повтарят и потретват Ковида други го подминават.
      П.С. Ти как си го повторил това чудо като според пабло това е невъзможно. Преболидуваш ли го един път вече имаш имунитет за цял живот. Странно може би грешката е в твоя телевизор.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

13. Следните 3 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (27-10-2021), Нерегистриран (2)

14. 27-10-2021 20:04 #57 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 988
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Vici Виж мнението
      Офф, многопластов е проблема с тестването на децата.
      Първата му страна е цената - 13 милиона лева - не стана ясно за какъв период са тези пари
      Или както се появиха лозунги - за да тестваме здравите деца - 13 милиона лева, а за болните да събираме капачки
      Факт е, че държавата се кани да купи тестове на значително по-висока цена от реалната и при очевидната далавера нещо много се ентусиазираха от министерството да го въвеждат - това по финансовия проблем.
      Медицинския проблем - кой ще прави тестовете и в качеството си на какъв ще ги прави, защото е несериозно учителите, чистачката или някой друг служител в училището да се занимава с това.
      Проблемът БГ-мама - много от майките са убедени, че като им направят тест на детето по някакъв магически начин ще сменят беценната нейна ДНК предадена на детето с някаква друга и ще развалят прекрасното и потомство - това го пиша, осъзнавайки, че е глупаво, но същевременно осъзнавам и че реално това е най-големия проблем.
      Нямам представа доколко си наясно с нивото на средностатистическата БГ майка, но реално това е най-големия проблем с тези тестове.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

15. Следният потребител изказва благодарност на minkov за полезния пост:

kypa (27-10-2021)

16. 27-10-2021 20:10 #58 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 880 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Първата му страна е цената - 13 милиона лева - не стана ясно за какъв период са тези пари
      Или както се появиха лозунги - за да тестваме здравите деца - 13 милиона лева, а за болните да събираме капачки
      Факт е, че държавата се кани да купи тестове на значително по-висока цена от реалната и при очевидната далавера нещо много се ентусиазираха от министерството да го въвеждат - това по финансовия проблем.
      Медицинския проблем - кой ще прави тестовете и в качеството си на какъв ще ги прави, защото е несериозно учителите, чистачката или някой друг служител в училището да се занимава с това.
      Проблемът БГ-мама - много от майките са убедени, че като им направят тест на детето по някакъв магически начин ще сменят беценната нейна ДНК предадена на детето с някаква друга и ще развалят прекрасното и потомство - това го пиша, осъзнавайки, че е глупаво, но същевременно осъзнавам и че реално това е най-големия проблем.
      Нямам представа доколко си наясно с нивото на средностатистическата БГ майка, но реално това е най-големия проблем с тези тестове.
      Боже, Боже какво проблеми само чета. Дори не съм се замислил за цената на тези тестове, още по малко кой ще им ги прави, а пък за смяната на ДНК пък направо научна фантастика едно и също. Абе вие найстина сте изтрещяли на цяло. Допълнително си усложнявате живота с цената на теста. Цената на която ще ги купи правителството и т.н. и т.н. После се чудим защо средната продължителност на българина е най-ниска в цяла Европа.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

17. Следният потребител изказва благодарност на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (27-10-2021)

18. 27-10-2021 22:05 #59 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Vici
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Vici не е на линия
      Дилър
      Polos

Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Vici е чудесен лъч светлина Аватара на Vici
      Град
      Германия
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      579
      Благодарили са му 669 Пъти в
      189 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      13 милиона за превенция и ограничаване на заболелите деца не мисля, че трябва да представляват какъвто и да е повод за дискусия. Особенно сред родителите. Подони лозунги нямат място тук. Болни деца ще има винаги. Знам колко коравосърдечно звучи, но от другата срана е въпросът трябва ли да рискуваме здравето на здравите деца? Да не говорим, че капачките не са правителствена инициатива и да се поставят двете едно до друго е нонсенс. Какво прави правителството за болните деца е друг въпрос, но моят въпрос е трябва ли да не прави нищо и за здравите? Да ме прощава Novak с нейните нападки, ама ето я "посоката на мислене", с която толкова се гордее!
      За финансовият проблем какво да кажа - като гледам как им се кефят на служебните министри се чудя защо така негативвно подхождат в този конкретен случай.
      При нас медицинският проблем е решен така: идват няколко служители/ки от близката аптека и заедно с децата са си свършили работата за 10-15 мин с всичките 7 класа. И то качественно, щото за вече година, откакто действа системата, училището е затваряло не плъзнала зараза, а само заради общата обстановка. Иначе на 4 пъти хванаха общо 9 болни деца. Веднъж дори едно в класа на дъщеря ми. Една седмица карантина за целият клас, докато излязат PCR тестовете и понеже други заболели нямаше се върнаха в училище. А проблема БГ -мама е (да ме прощават засегантите персони) си е проблем "боли ме главата"! Мойта съпруга си е средностатистическа, такива са и 90% от обкръжението ни. Първите реакции и при нас бяха подобни - една кръв сме си - но разликата е в отношението на институциите. Всичко беше подробно разяснено (на някой и по няколко пъти), без нерви, спокойно, беше направено показно (под формата на разяснителни флаери с картинки, като за индианци), бяха поканени недоверчивите да присъстват първият път...

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на Vici за полезния пост:

kypa (27-10-2021), minkov (28-10-2021), Нерегистриран (2), pablo (28-10-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 27-10-2021 23:43 #60 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      Във връзка със ситуацията свързана с масовото тестване и други свързани процедури за т. нар. Ковид 2019 на деца по училищата е редно да се отбележат няколко съществени неща:
      1. Миналата година, по-точно есенно-зимен период, въпреки наличието на горе-долу същия вирус поне според официалните данни заболеваемостта сред учениците беше изключително малка. Тежка заболеваемост или смъртност практически не се наблюдаваше тогава, не се наблюдава и сега.
      2. Основната разлика между текущият и миналият есенно-зимни сезони не е във вируса или заболеваемостта, а в стадия на разпространение и най-вече приемане от обществото на т. нар. ваксини. Докато миналата година тепърва ги въвеждаха в експлоатация посредством редица маркетингови трикове сега родители по собствено усмотрение водят децата си за инжектиране и дори се хвалят с това.
      3. Носенето на т. нар. маски вече масово се приема за нещо нормално, а неносенето им за привилегия, която не всеки заслужава.

Според мен масовото тестване на ученици представлява поредното изкуствено създадено под претекст грижа за здравето на децата, но всъщност напълно ненужно неудобство, изходът от което е или ще бъде "доброволно" ваксинирване.

Финансовата страна на нещата - цената на обществената поръчка, значителната разлика между нея и пазарната, участниците в сделката, както и раздадените и получените комисионни на лица уж неучастващи пряко в покупко-продажбата по-скоро следва да се разглеждат като начинът, по който такъв вид политики най-често биват осъществявани - корупция и злоупотреба.

Основният проблем за българския народ като цяло произтичащ от тази ситуация е значително по-високата честота на т. нар. "нежелани реакции" свързани с ваксинирването, немалко от които животозастрашаващи и/или животоприключващи при деца. Което съчетано с минималната или дори никаква полза от него за тази възрастова група прилича повече на целенасочена атака отколкото на грижа за здравето на тези деца.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
      Одобрена
      Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

Vici (28-10-2021), minkov (28-10-2021), Нерегистриран (2), pablo (28-10-2021)

Затворена тема
    Страница 6 от 106 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 56 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти