Моя коментар е че ползата от тези препарати е колкото ползата от червения конецЕфектите от ваксинирването в Германия върху смъртността от/със/приличаща на т. нар. Ковид 2019 и върху свръх-смъртността:
Прикачен файл 11033
Прикачен файл 11034
Бат Живко да коментира.Или да извика някой от Дарик той да коментира.
защита кръгла 0. И от носенето на маски няма полза но все още ни карат да носим което също е парадокс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е толкова ли е сложно да се ложат едни добре мащабирани и покзващи реалното положение графики:
В момента ситуацията е пропорционално по-зле навсякъде по света със или без ваксини, не знам защо се правят директни съпоставки като делата варианта вече се е знае, че е 5 пъти по-заразен и 20% по-смъртоносен според голямо изследване в щатите.
Как ще коментираме хубавава картинка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-11-2021), Нерегистриран (2)
Къде го това изследване?Е толкова ли е сложно да се ложат едни добре мащабирани и покзващи реалното положение графики:
В момента ситуацията е пропорционално по-зле навсякъде по света със или без ваксини, не знам защо се правят директни съпоставки като делата варианта вече се е знае, че е 5 пъти по-заразен и 20% по-смъртоносен според голямо изследване в щатите.
Как ще коментираме хубавава картинка?
Съвсем не навсякъде е по-зле, само в Европа, Северна Америка и може би единични други държави. В 80% от Африка практически няма пандемия, в Китай също. В Индия изкараха една голяма вълна като започнаха да ги ваксинират, след това е спокойно.
В Швеция изкараха почти две цели вълни без мерки и сега въпреки ваксинирането са добре.
Смъртността всъщност изглежда най-голяма в държавите, в които най-много се борят с пандемията.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (19-11-2021), Emil Enchev (20-11-2021), pablo (20-11-2021), skrasi (20-11-2021)
Toва са официалните графики, които можеш да намериш в произволен ковид портал. Пуснал само няколко основни държави, за които беше станало въпрос, но ситуацията е такава почти навсякъде. Всички страни с ниско ниво на ваксинация са зле откъм тежки случаи и особено смъртност. Комън сенс хора - 53% от света вече е ваксиниран и в момента ваксинират 6 годишни деца, колко зле си представяме че може да е? Световна конспирация срещу децата ли виждаме вече?
Дори новата мода е задължителна ваксинация или ще е така направено, че на терория не е задължителна, ама на практика е. Достатъчно е само да обявят, че неваксинираните ще си плащат лечението или че не мога да работят нормално.
Жалко че ваксините не са 100% решение, че всичко да стане по-лесно, но пък това е най-доброто, с което разполагаме в момента...
За България на мнозина е известно, че през ноември броя на новите случай рязко спада но на твоята графика те продължаватсремително да нарастватЕ толкова ли е сложно да се ложат едни добре мащабирани и покзващи реалното положение графики:
Как ще коментираме хубавава картинка?На какво се дължи това разминаване ??? Можеш ли да ни обясниш или както и преди трябва да ти се доверим без да подлагаме на проверка твойте видения.
https://youtu.be/0G6UcMl8JBw
Какво ще кажат ваксинамайсторите? Отдавна онзи изглеждаш малко на нашенски .. ромФаучи си мислех че мръсник. Явно и други мислят така.
В цяла Европа се надига нова ковид вълна. Навсякъде нарастват новите случаи и това се случва в държави с много напреднал стадий на ваксинация. В тези страни има над 70 процента ваксинирани с две дози и продължават да си слагат дори и трета доза. Това обаче очевидно не спира разпространението на коронавируса. Явно тези така наречени ваксини не помагат. Освен на фирмата Пфайзер, която спечели над 7 милиарда евро за една година. Аз не съм ваксиниран и на практика познавам малцина ваксинирани хора. Имаше един период по това време на миналата година, когато чаках чинно да дойдат ваксините и смятах за нормално да се ваксинирам. После обаче нещата се замотаха в България. Първо дойдоха по-малко от поръчаните ваксини. Помните, че в началото беше така. Ваксинацията не тръгна никак организирано в нашата мила родина и това едва ли може да ни изненадва. После се оказа, че сме поръчали най-много и предимно от Астра Зенека, а тя се оказа с много странични ефекти. Не само опасни странични ефекти, но и водещи дори до смъртни случаи. Имаше период, в който дори в цяла Европа спряха да я прилагат тази ваксина и чакаха някакви допълнителни изследвания дали наистина е опасна и на какви хора не е препоръчително да се поставя. После все пак я върнаха на въоръжение, но вече повечето се бяхме наплашили от нея. Самите управляващи вече не бяха много убедителни и при техните изказвания си личеше, че не смеят да бъдат категорични за безопасността на Астра Зенека. В това време се появиха данни, че и при другите ваксини са възможни неприятни странични реакции. За капак стана ясно, че тези ваксини не предпазват от коронавируса повече от десет месеца или най-много година. Появи се информация в медиите и потвърдена от учени, че ваксинираните може да се заразяват, да предават вируса и дори да боледуват. Продължаваха да ни успокояват, че все пак ваксината предпазва от тежко преболедуване и влизане в болница. После и това беше опровергано, а накрая започнаха и ваксинирани да умират. Логично е доста хора да загубят вяра във ваксинацията и аз бях един от тях и реших да се оставя в ръцете на съдбата. Ще разчитам на собствения си имунитет и няма да си вкарвам в тялото някаква съмнителна течност, която съдържа нано частици, ГМО и какви ли не други непознати химични съставки, за които пише да се внимава да не съм алергичен към тях. А аз как да го знам това като повечето за първи път ги чувам. Това е препарат, който не е преминал през всичките изпитания, както и самите производители официално си признават. Опитно зайче не смятам да им ставам.
Последна редакция от ontar : 20-11-2021 на 17:37
Аз съм съгласен с повечето неща, които казваш, но има едно голямо НО...вече е 99,9% сигурно, че всички ще се срещнем с вируса, колко точно имаш доверие на имунната си система? На теория моята трябва да непоклатима, водя здравословен живот от години, във форма съм и т.н. Обаче съвсем наскоро две приятелки на 33 и 35 също в идеално здраве се озоваха в болницата с ниска сатурация 80 и нещо, плевмонии и всичките стандартни проблем, едната е от 4 дена, другата закръгля вече 2 седмици.
И съотвено се питам пак дали трябва да си вярвам на имунната система при положение, че статистиката за мъжете е дори по-лоша? Стана повече ваксинираните болни, ама и много повече неваксинираните, пропорцията си остава.
А и какво си вървят нещата излизат и много потенциални проблеми след преболедуването, една то статистиките казва, че над 30% имат изменения по органините, сега излиза и инфо за хронични проблеми с главата, друг мой приятел почна да получава припадъци след преболедуването. Така че няма добре и зле в ситуацията, има зле и по-зле.
Ако на някой му е интересно има и нва изследване на база здравословния начин наживот и ковид, извода за да не губим време в обяснения, е че 2 газирани напитки на ден и обработена храна увеличават шанса за хопитализация и с 95% т.е. двойно, шанса за тежко протичане на болестта. За смъртността не знам, но не е трудно да се досетим, че статистикат и там няма да е розова. Тези резултати корелират перфектно с друго изследване, който доказва, че 20с по-голяма обиколка на талия и респективно повече висцерална лой увеличават шанса с 50%. Трето изследване доказва, защото е така и обективно изследва възможностите на имунната система при едните и другите. Извода е че можем да намалим шанса за лошо преболедуване и дори смърт с поне 50% без никакви химикали и никакви странични ефекти (освен положителните такива).
Този ефект е вероятно по-силен от ефекта на носенето на маски? И въпреки всичко ако 1% работят по въпроса ще е много...
Да, има доста странични ефекти след преболедуване и това е без значение дали е преболедувал човека тежко или по-леко - това и по медицински данни и по сведения от познати, само дето ваксините не те предпазват от тези странични ефекти - и ваксинираните, които се разболяват ги имат в различна степен, точно както и неваксиниранитеАз съм съгласен с повечето неща, които казваш, но има едно голямо НО...вече е 99,9% сигурно, че всички ще се срещнем с вируса, колко точно имаш доверие на имунната си система? На теория моята трябва да непоклатима, водя здравословен живот от години, във форма съм и т.н. Обаче съвсем наскоро две приятелки на 33 и 35 също в идеално здраве се озоваха в болницата с ниска сатурация 80 и нещо, плевмонии и всичките стандартни проблем, едната е от 4 дена, другата закръгля вече 2 седмици.
И съотвено се питам пак дали трябва да си вярвам на имунната система при положение, че статистиката за мъжете е дори по-лоша? Стана повече ваксинираните болни, ама и много повече неваксинираните, пропорцията си остава.
А и какво си вървят нещата излизат и много потенциални проблеми след преболедуването, една то статистиките казва, че над 30% имат изменения по органините, сега излиза и инфо за хронични проблеми с главата, друг мой приятел почна да получава припадъци след преболедуването. Така че няма добре и зле в ситуацията, има зле и по-зле.
Ако на някой му е интересно има и нва изследване на база здравословния начин наживот и ковид, извода за да не губим време в обяснения, е че 2 газирани напитки на ден и обработена храна увеличават шанса за хопитализация и с 95% т.е. двойно, шанса за тежко протичане на болестта. За смъртността не знам, но не е трудно да се досетим, че статистикат и там няма да е розова. Тези резултати корелират перфектно с друго изследване, който доказва, че 20с по-голяма обиколка на талия и респективно повече висцерална лой увеличават шанса с 50%. Трето изследване доказва, защото е така и обективно изследва възможностите на имунната система при едните и другите. Извода е че можем да намалим шанса за лошо преболедуване и дори смърт с поне 50% без никакви химикали и никакви странични ефекти (освен положителните такива).
Този ефект е вероятно по-силен от ефекта на носенето на маски? И въпреки всичко ако 1% работят по въпроса ще е много...
E разбира се, но има пряка връзка с това колко тежък е случая и докъде и как ще набере сила заболяването. Съответно отново стигаме до същото уравнение.Да, има доста странични ефекти след преболедуване и това е без значение дали е преболедувал човека тежко или по-леко - това и по медицински данни и по сведения от познати, само дето ваксините не те предпазват от тези странични ефекти - и ваксинираните, които се разболяват ги имат в различна степен, точно както и неваксинираните
Между другото излезнало е и изледване, че астразенека е с 15% (по спомен) по-ниска ефективност от другите рнк ваксини отченето 6месеца по-късно. И реално го вярвам това тъй като се понасъбраха не малко примери около мен показващи точно същото.