Първоначално написано от
Ani81
Здравейте, преди около седмица писах относно ковид и по-точно разказах от първо лице какво е да се разболееш и дадох няколко съвета от моя гледна точка та сега, понеже съм заразена и още тече 14-дневната ми карантина ще ви доразкажа и нещата и симптомите, които се промениха с течение на времето и по-точно: Как протича при мен? Какви лекарства приемам? Как се лекувам? Изгубих ли вкус и мирис и какво правя 14дни затворена вкъщи?
Та като ви разказвах предния път бях в 5ти ден от карантината, сега съм 11ти ден и доста неща са по-различни. До тогава как е минало може да прочетете в предната статия. И така от 5тия ден насам получавах храчки в устата и носът ми се запушваше така, че доста се затруднявах с дишането, нищо от тогавашните медикаменти, които приемах не помагаше и по своя инициатива взех АЦЦ прахчета, които след 2рото прахче спомогнаха за отхранваме и прочистване на белите дробове, купих си и витамин D, витамин C, както и цинк, калций и магнезий понеже изпитвах болка в мускулите. Тогава също по своя инициатива и по знанията, които имах относно този ,,коварен вирус”, когато най-много се затруднявах с дишането
в най тежките случаи слагах на котлона вода да ври. Като заври издишах всичкия въздух и стоях така 30 секунди или докато можех да държа без въздух. И когато вече не издържах, преди да си поема дъх се надвесвах над горещата пара, ама така, че да ми пари на устата. Тогава вдишвах, от горещото, спирах да дишам инстинктивно, но понеже не ми стига въздуха пак вдишвах горещо. Така вдишвах пари с температура 60-80 градуса и много боли. Но спасява. Сега се чувствам сравнително добре, надявам се моите ,,бабини методи” да помогнат на още някого!
Весело посрещане на празниците и бъдете здрави!