Разказвай, после и аз ще разкажа моята хумористично-милиционерска-прокурорска, заради която вероятно съм регистриран в полицията.Това с криминалните регистрации малко пресилено, щото то криминална регистрация се прави и за много маловажни неща. Аз също имам криминална регистрация, въпреки, че съм изключително кротък, уравновесен и никога не ми е минавало през акъла да замислям някакви криминални деяния, още по-малко да хвърлям тежки предмети към някакви хора, независимо дали са полицаи или други.
Ако някой го интересува може и да ви разкажа хумористично-милиционерската случка заради която ме регистрираха.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форумът нещо се бъгна при мен, отваря ми се само заглавната страница и новите мнения, реших да пиша по други теми и не ми дава да ги отворя, дава ми грешка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Честно казано и аз така си мислех в началото, но в крайна сметка делата и думите изпъкнаха, неспирните речи на омраза, призоваването за протести и потъпкването на всичко което седи зад думите президент, обединител на нацията ми показаха какъв е всъщност. Голяма чест, с нея зарязал жена си, прибрал ведомственото жилище и назначил любовницата на повечко заплати. Тези неща не са за пренебрегване, те говорят за качествата на човека.K_W, не разбирам от военни работи, но президент ни е генерал от смятаните за най-елитни военни, все пак да си летец, не е като държиш маркуча на пожарния кран и имайки предвид показното на прокуратурата в президенството, което ме направи негов симпатизант и постоянните проверки, които организират на всички хора около него, заради които репресии също им симпатизирам съм сигурна, че знае уставите по-добре от всички ти тук взети заедно и със сигурност не е казал, нещо което не е в нарушение.
Хайде стига на герб все някой да им е крив, материала, президента, короната все е някой друг, пък те чиста планинска водица.
А председателката на НС кърти нови и нови дъна.
Цвета Караянчева: Машините за гласуване може да се повредят от дезинфекцията
https://news.lex.bg/%d1%86%d0%b2%d0%...3%d0%b2%d0%b0/
Какво чудо, летвата дотук не е никак висока.
Ти Бобопиви ли жалиш, горките милиардери https://www.mediapool.bg/biznes-impe...ews307994.html
А проверки на прокуратурата имаше в президенството и при Първанов и при Плевнелиев, реакцята беше друга, може би те нямаше какво да крият..
Това с криминалните регистрации малко пресилено, щото то криминална регистрация се прави и за много маловажни неща. Аз също имам криминална регистрация, въпреки, че съм изключително кротък, уравновесен и никога не ми е минавало през акъла да замислям някакви криминални деяния, още по-малко да хвърлям тежки предмети към някакви хора, независимо дали са полицаи или други.
Ако някой го интересува може и да ви разкажа хумористично-милиционерската случка заради която ме регистрираха.
Е тези господа и може би дами, явно не са по еднократните прояви и попринцип да са кротки хора. Явно по-често имат нервни изблици срещу обществена собственост и органите на реда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (06-09-2020), Нерегистриран (9), minkov (06-09-2020), Eli2356 (06-09-2020), Jack (07-09-2020), kypa (07-09-2020)
Не за Бобокови не ми е жал, но всеки политически опонент на баце ми е симпатичен.
K_W, ти нали беше млад човек, бил се развел, ами хубаво, имал ведомствено жилище, е на мен и на теб ли да дадат, които не работим по разните ведомства, а чекмеджетата провериха ли му............имал втора жена добре - и на мен не ми е симпатична с тоя вид на старшинка, ама то военен каква да си избере и това ли са му големите прегрешения.
Ти се радвай, че не сме Люксембург, че нали знаеш там на премиера съпругата е мъж.
Ти поне се опитваше да държиш някакво ниво в дискусията, не слизай надолу.
gambletrade (06-09-2020), minkov (06-09-2020), Нерегистриран (4), sorento (06-09-2020), Jack (07-09-2020), kypa (07-09-2020)
Имах честта да работя с г-н Радев. Подготвял съм му самолета за полети многократно. Като професионалист се прекланям пред него. Затова ли лично аз гласувах против него за президент. Знаех си че политиката е мръсна работа. За съжаление всичко се сбъдна и по-лошо падна ми много в очите като политик за съжаление трябва да кажа, че всички хубави моменти като колеги избледняха с политическото му амплоа. Сега дори ме е срам да потвърдя, че съм работил с него и го познавам лично. И както виждате Доли и да го познавам не мога да го подкрепя и дори и го нападам кога не съм съгласен с нещо. Все пак човек винаги има избор. И Радев според мен направи грешния избор.K_W, не разбирам от военни работи, но президент ни е генерал от смятаните за най-елитни военни, все пак да си летец, не е като държиш маркуча на пожарния кран и имайки предвид показното на прокуратурата в президенството, което ме направи негов симпатизант и постоянните проверки, които организират на всички хора около него, заради които репресии също им симпатизирам съм сигурна, че знае уставите по-добре от всички ти тук взети заедно и със сигурност не е казал, нещо което не е в нарушение.
Хайде стига на герб все някой да им е крив, материала, президента, короната все е някой друг, пък те чиста планинска водица.
А председателката на НС кърти нови и нови дъна.
Цвета Караянчева: Машините за гласуване може да се повредят от дезинфекцията
https://news.lex.bg/%d1%86%d0%b2%d0%...3%d0%b2%d0%b0/
Какво чудо, летвата дотук не е никак висока.
Всичко каквото правите и решавате знайте едно "Никога не е късно да станеш за резил".
Последна редакция от ndimitrov73 : 06-09-2020 на 18:34
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
И при мен има проблеми с форума. Относно машинките дето се повреждат - може да не е далеч от истината. На работа шефа загрижен заради короната, като дизенфекцираше наистина повреди някои машини и инструменти.
Не искам да оправдавам никого. Но при нас също има големи закъснения с доставки на части и оборудване. Този корона вирус разката цялата световна икономика. Но може и да е само оправдание.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Някакъв си оставил мотора зад моята кола, ама ня нормално паркиран, а легнал на земята. Давайки на заден, не го видях мотора и му размазах предната гума.
Ако бях идиот можеше и да си тръгна, щото нямаше никой наоколо, ама нали съм добре възпитан, изчаках човека, да оформим протокол, щото съм си виновен.
Оня като дойде, като се разбуча, взе да иска някакви пари на ръка щото какво го интересувал закона и т.н.
Казах му, че няма да стане тая работа с парите.
Взе да звъни някакви телефони и след 5-10 мин пристигат два мотора от Сигма отряда (явно му бяха приятели) и започват
заплашително да ми обясняват, че трябва да му давам някакви пари, щото иначе щели да пишат нещо си. Викам, пишете, те ми обясняват, че трябвало да ида с тях и с колата в районното, а аз отказах категорично да ходя където и да е преди да се заснеме произшествието.
Понеже бяха с мотори, се наложи да извикат патрулка да ме прибере, щото съм отказал да изпълня полицейско разпореждане.
Дойде патрулката, качиха ме вътре, ама единия милиционер се оказа познат, та ми даде да се обадя на адвокатката ми, и ме закараха в районното. Регистрираха ме, като записаха, че съм оказал съпротива и отказ от съдействие, в това време пристигна моята адвокатка и ме посъветва да напиша в протокола, че не е вярно и те не са си свършили работата да документират произшествието, за което са извикани.
Дойде някакъв шеф и им се скара, щото сигмите не можаха да обяснят точно какво са правили там, щото той ги бил пратил някъде другаде и да пишат, точно по какъв начин са се озовали на събитието.
Оня с мотора съвсем се загуби, след като стоях 10-15 мин в коридора, адвокатката ми отиде да пита ще ме арестуват ли ики да си ходим. Милиционера каза да си ходим. А аз още с белезници. Свали ги той и това беше.
Понеже това беше в района на офиса, където паркирам редовно, след два-три ден гледам оня с мотора ме чака, колега вика, дай да напишем един протокол - отказах му, казах му да ползва протокола на сигмите.
Е след няколко дена имах една доста дебела и грозна черта на задния калник на колата, ама нали имам каско и съм крайно нечувствителен към външния вид на колата, та не бях много разстроен.
После адвокатката искаше да водим някакво дело за заличаване на криминалната регистриция, ама не ми се занимаваше с глупости и така си остана
Не ти вярвам, чела съм те как го ругаеш, заради него ли избяга в Канада, добрият служител лошият шеф.Имах честта да работя с г-н Радев. Подготвял съм му самолета за полети многократно. Като професионалист се прекланям пред него. Затова ли лично аз гласувах против него за президент. Знаех си че политиката е мръсна работа. За съжаление всичко се сбъдна и по-лошо падна ми много в очите като политик за съжаление трябва да кажа, че всички хубави моменти като колеги избледняха с политическото му амплоа. Сега дори ме е срам да потвърдя, че съм работил с него и го познавам лично. И както виждате Доли и да го познавам не мога да го подкрепя и дори и го нападам кога не съм съгласен с нещо. Все пак човек винаги има избор. И Радев според мен направи грешния избор.
Всичко каквото правите и решавате знайте едно "Никога не е късно да станеш за резил".
А и не ти вярвам, защото познавам и един друг военен пилот, който пише във форума и някак не си представям имайки тези наблюдение, че човек както теб би вирял в тази среда
Постарай се повечко.
sorento (06-09-2020), Нерегистриран (6), minkov (06-09-2020), gambletrade (06-09-2020), Emil Enchev (06-09-2020), kypa (07-09-2020)
И кво, ти го познаваш, пък той стана президент.Имах честта да работя с г-н Радев. Подготвял съм му самолета за полети многократно. Като професионалист се прекланям пред него. Затова ли лично аз гласувах против него за президент. Знаех си че политиката е мръсна работа. За съжаление всичко се сбъдна и по-лошо падна ми много в очите като политик за съжаление трябва да кажа, че всички хубави моменти като колеги избледняха с политическото му амплоа. Сега дори ме е срам да потвърдя, че съм работил с него и го познавам лично. И както виждате Доли и да го познавам не мога да го подкрепя и дори и го нападам кога не съм съгласен с нещо. Все пак човек винаги има избор. И Радев според мен направи грешния избор.
А ти, уж колега, ама да не те питам какви ги вършиш?!
Пич, това е единствения човек в България, който не се страхува да казва на нещата с истинските им имена.
И това трябва да се уважава.Дали го харесваме ине не, все тая.
minkov (06-09-2020), gambletrade (06-09-2020), Нерегистриран (2), kypa (07-09-2020)