Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (06-09-2020), gambletrade (06-09-2020), kypa (06-09-2020), sorento (06-09-2020), Jack (07-09-2020)
За дупетатството трябва структура от рода на Трудови Войски - според мен една голяма част имат реални шансове да се реабилитират обратно до хора ако няколко години участват пряко в строежа на хубави и значими неща.
Марешкият половината парламент напълни с к*****ляк, баби аптекарки в негови аптеки чак невероятно сюрреалистично звучи.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (06-09-2020), sorento (06-09-2020), gambletrade (06-09-2020), K_W (06-09-2020), Jack (07-09-2020), Нерегистриран (1)
Абсолютно, няма ли ефективни присъди, след оставката, все едно няма нищо.На Баце му се вижда края. Лошото е,че тези които ще дойдат след него, като влязат във властта и като видят колко е сладко, ще продължат по същия начин. И нищо няма да се промени. Не видим ли доживотни присъди още първите няколко месеца, оправия няма да има. Оставаме си мафиотска държава от третия свят.
............................................
Не трябва да се допускат тези хора до управлението на БГ, дори като опозиция.
Ако пак си разпределят лапаниците според вота, значи нищо не е направено.
С тая разлика, че на Корнела може да и духнат под опашката нейните,
докато вижда е несменяем.
Е това КВ да го коментира, не е от неговите ТВ.
https://www.facebook.com/photo?fbid=...70070636428293
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега и за народен съд ли се обявявате, нещо губите адекватна преценка и връзка със времето и обществото което живеем.Абсолютно, няма ли ефективни присъди, след оставката, все едно няма нищо.
Не трябва да се допускат тези хора до управлението на БГ, дори като опозиция.
Ако пак си разпределят лапаниците според вота, значи нищо не е направено.
С тая разлика, че на Корнела може да и духнат под опашката нейните,
докато вижда е несменяем.
Е това КВ да го коментира, не е от неговите ТВ.
https://www.facebook.com/photo?fbid=...70070636428293
Това от ФБ какво да го коментирам, то се вижда на десетки кадри как замерят полицията с павета бутилки, пейки, колелеа, бомбички и какво ли не, а полицията действа супер консервативно, аз не видях да ги пият както заслужават или много да ги гонят, изпоприбраха доказани рецидивисти и ги пуснаха, напръскаха един двама които ги нападаха и голяма драма. Ако питаш мен трябваше да действат като в цивилизованите държави, направо с палките и водното оръдие да ги спукат от бой
От другата страна на РР много му се искаше ама си беше написал речите предварително за неща които не се случиха и сега останахте само с "ама той има нашивка с череп, олелел колко са лоши"
Ами аз съм съгласен с колегата.Не народен, а най-обикновен съд.
Но, не затова ставаше въпрос.А как частни гардове, са преоблечени като полицаи и участват срешу протестантите?!
![]()
Не знам колко е достоверна снимката и отъде е, нито виждам доказтелство, че това са частни гардове, нито пък каквато и да е логика и причина, при положени че МВР това му е работата и е оборудвано и "безплатно" да върши тази работа. Не знам дали това дори е един и същи човек и дали преди не е рабоитл другаде.
Добре нека игнорираме всякаква логика и мисъл и приемем че е факт. Какво стана на протестите, "мирните, цвилизовани, образовани" хора с криминални прояви, къртиха жълти павета и бордюри за да замерят полицаите, пръскахйа ги с газ замеряха ги с бомбички, какво направи полицията арестува 100 човека които пусна, въпреки че 1/3 та бяха с криминални регистрация и напръска със спрей от чушки 10-20 човека, никъде на кадри не се вижда да бият някой, какъв е проблема чувствате се обидени от нашивките ли?
Да откъртили са 6 кв. жълти павета, спокойно общината ще ги възстанови, щото е пред парламента инак нали знаеш лафа към столична община- хайде моля, измислете как да крадете без да ремонтирате.
Това са с газа са били няколко човека дали протестиращи, дали провокатори всеки да си оценява.
Това как променя факта, че на протестите ходят нормални средностатически българи, които не искат повече да бъдат управлявани по този начин.
Е, сега това не е дисциплинираната тълпа под команда на герб, но това е положението.
Респект на юридическата общност, някои имена на адвокати излязоха в пространството, но знам и за много други, които про боно дежуряха по РПУ - та, за да са на линия отново про боно да оказват юридическа защита на задържаните от протеста, което в някаква степен ограничи своеволията по полицейските управления.
Районния съд пусна всички, с изключение на един - уставно по европейските директиви и спрямо законодателството.
И сега като взеха да излизат в публичното пространство арустуваните и битите нещо олекна манипулацията за криминалния контингент - да имало го е, ама не го не са го пипнали, пуснали са го по-живо-здраво да си ходи.
И още някои неща знам, които се направиха...........ама засега ще си ги задържа за себе си.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
sorento (06-09-2020), gambletrade (06-09-2020), minkov (06-09-2020), Нерегистриран (4), kypa (07-09-2020)
По информация от МВР, преди да се предприемат действия срещу протестиращите се предупреждава от високоговорител и става прегрупиране като процедурата отнема около 10-15мин и дава възможност на всчки граждани, които имат желание да се изтеглят. Относно нашивките били трима човека. Пострадалите полицаи са над 80 човека.
Така или иначе това, че говорим за нашивки като пробелм е доста показателно затова какво се е случило на протестите и каква е липсата на смислени аргументи срещу действията на МВР, каквото се опита да внуши и госин президента.
Много ми е странно как подкрепящите протеста оправдават всяка мизерия направена от протестиращите, тези дни чух от един такъв "паветата не са по-важни от демокрацията".Да откъртили са 6 кв. жълти павета, спокойно общината ще ги възстанови, щото е пред парламента инак нали знаеш лафа към столична община- хайде моля, измислете как да крадете без да ремонтирате.
Това са с газа са били няколко човека дали протестиращи, дали провокатори всеки да си оценява.
Това как променя факта, че на протестите ходят нормални средностатически българи, които не искат повече да бъдат управлявани по този начин.
Е, сега това не е дисциплинираната тълпа под команда на герб, но това е положението.
Респект на юридическата общност, някои имена на адвокати излязоха в пространството, но знам и за много други, които про боно дежуряха по РПУ - та, за да са на линия отново про боно да оказват юридическа защита на задържаните от протеста, което в някаква степен ограничи своеволията по полицейските управления.
Районния съд пусна всички, с изключение на един - уставно по европейските директиви и спрямо законодателството.
И сега като взеха да излизат в публичното пространство арустуваните и битите нещо олекна манипулацията за криминалния контингент - да имало го е, ама не го не са го пипнали, пуснали са го по-живо-здраво да си ходи.
И още някои неща знам, които се направиха...........ама засега ще си ги задържа за себе си.
Е значи вие сте част от проблема, агитирате за правила и закони, като затова подкрепяте безаконието анархията и безредиците, против насилието сте но подкрепяте агресията срещу полицаите. Е представям си ако такива хора вземат властта, тогава боят на протестиращи ще е ок и всичко друго в името на "народа"(управляващите). Това че подкрепящите протестите и ходещите не се дистанцираха ясно и явно показа истинската им същност само почакайте някоя от тези групички да се овласти, ще се видим в чудо.
А криминално проявените не ги мислете, те вече имат опит и връзка с адвокати
Последна редакция от K_W : 06-09-2020 на 17:26
K_W, не разбирам от военни работи, но президент ни е генерал от смятаните за най-елитни военни, все пак да си летец, не е като държиш маркуча на пожарния кран и имайки предвид показното на прокуратурата в президенството, което ме направи негов симпатизант и постоянните проверки, които организират на всички хора около него, заради които репресии също им симпатизирам съм сигурна, че знае уставите по-добре от всички ти тук взети заедно и със сигурност не е казал, нещо което не е в нарушение.
Хайде стига на герб все някой да им е крив, материала, президента, короната все е някой друг, пък те чиста планинска водица.
А председателката на НС кърти нови и нови дъна.
Цвета Караянчева: Машините за гласуване може да се повредят от дезинфекцията
https://news.lex.bg/%d1%86%d0%b2%d0%...3%d0%b2%d0%b0/
Какво чудо, летвата дотук не е никак висока.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (06-09-2020), Нерегистриран (1), Emil Enchev (07-09-2020), kypa (07-09-2020)
Това с криминалните регистрации малко пресилено, щото то криминална регистрация се прави и за много маловажни неща. Аз също имам криминална регистрация, въпреки, че съм изключително кротък, уравновесен и никога не ми е минавало през акъла да замислям някакви криминални деяния, още по-малко да хвърлям тежки предмети към някакви хора, независимо дали са полицаи или други.
Ако някой го интересува може и да ви разкажа хумористично-милиционерската случка заради която ме регистрираха.