А дали е прочел проекта за конституция, който предлага, пък европейците да не го харесат отсега...............
minkov, никоя друга верига ли нямате, знам как е с по-скъпи лекарства и рядко изписвани
А дали е прочел проекта за конституция, който предлага, пък европейците да не го харесат отсега...............
minkov, никоя друга верига ли нямате, знам как е с по-скъпи лекарства и рядко изписвани
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (05-09-2020), minkov (05-09-2020), jssj (05-09-2020), Emil Enchev (05-09-2020), Нерегистриран (1), sorento (06-09-2020)
Батце писател, не читател. Може да извършва Консти**ция и без да чете.
Те това също от ОффффНюзът:
20:50 часа - Сред арестуваните и пребитите на протеста в сряда е шефът на Младежкия ГЕРБ в Русе. След като е бил пребит, той е напуснал поста си в ГЕРБ, твърди от трибуната един от организаторите на протеста Светослав Трайков.
OFFNews веднага потърси партия ГЕРБ за коментар. Ръководителят на пресцентъра Никола Николов заяви следното:
Областният координатор на ГЕРБ-Младежи в Русе се казва Радослав Дудев. Той не е ходил на протест. Бившият областен координатор се казва Павел Цветков. От 7 месеца той не заема този пост. Нямаме информация какво е правил той.![]()
https://offnews.bg/protesti/protesta...-o-735901.html
Между другото тия щом лаят в подкрепа на протестите не е добре.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
На Баце му се вижда края. Лошото е,че тези които ще дойдат след него, като влязат във властта и като видят колко е сладко, ще продължат по същия начин. И нищо няма да се промени. Не видим ли доживотни присъди още първите няколко месеца, оправия няма да има. Оставаме си мафиотска държава от третия свят.
............................................
Ето го профила на момчето от Русе със сърцераздирателни признания.)
https://facebook.com/pavel.ivanov.tsvetkov
Последна редакция от jssj : 05-09-2020 на 21:12
Е има, ама са или по моловете или в кауфланд, а ако ти трябва един сироп за кашлица на детето не е много приемливо да обикаляш половината град и като отидеш там да се окаже, че го нямат.
Те и лекарите във Варна са в заверата - ако имат вариант, изписват лекарства, които знаят, че само той продава, а той от време на време ги събира да ги черпи. Най-голямата поликлиника във Варна също е негова, половината лични лекари и специалисти са му наематели и т.н. Въобще тотален монопол
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (05-09-2020), semion (05-09-2020), Novak (05-09-2020), gambletrade (05-09-2020), kypa (06-09-2020), sorento (06-09-2020), Нерегистриран (2), Lucky13 (06-09-2020), Jack (07-09-2020)
Това, доживотните присъди, са излишно разхищение на обществен капацитет. Ама огромно разхищение. Тука трябва по най-евтиния възможен начин всеки паразит да бъде категорично приключван. И да бъде екологично съобразен тоз начин, че той, паразитът, и без това досега е замърсявал юнашки ... Евтинко и чистичко. И кандидат паразитите да гледат таз процедура по неутрализация на предишното котило, когато кандидатстват.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз редовно взимам за майка ми лекарства по НЗОК от аптеките на Марешки. Излиза по-евтино от другите вериги, наистина. Но когато търсих по-дефицитни лекарства - при тях не съм ги намирал.То хубаво да му бойкотираме аптеките, ама то във Варна почти няма други аптеки, а отделно част от лекарствата се продават само в неговите аптеки.
То на мен не ми трябват лекарства, ама когато съм търсил нещо дефицитно за приятели, имам приятелки, които работят в неговите аптеки - само те помагат, на другите места ги няма лекарствата.
По принцип, още от както се появи първата магарешкова аптека из нашия район, някак интуитивно ми идваше да не пазарувам в нея. Влизал съм няколко пъти и все някакви достолепни старици те обслужват, изключително тегава комуникация, някой път даже невъзможна (ама по моя вина, че бързо ме изнервят), ... кофти филм. Но може само в тази да е така нискобюджетно решението. Не съм влизал в други. Но и имам богат избор да не го правя.
gambletrade (05-09-2020), minkov (06-09-2020), kypa (06-09-2020), sorento (06-09-2020), Нерегистриран (3)
С лекарствата по НЗОК е проблем, че бавят плащанията и затова малките аптеки избягват много да работят със здравната каса и не могат да си го позволят.
За пореден път осъзнавам колко сме разглезени тук и че имаме избор на всичко.
А за лекарства без рецепта, витамини и добавки мога да препоръчам немски онлайн аптеки, ще драсна едно ревю за тези от които пазарувам.
Дано не ви се налага, но да знаете, че в Германия и в Австрия с бг рецепти може да се пазаруват лекарства, лекарствата за онкоболните също, но трябва лично човек да го направи, защото са в общ европейски регистър.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (05-09-2020), minkov (06-09-2020), ndimitrov73 (06-09-2020), kypa (06-09-2020), sorento (06-09-2020), Нерегистриран (2), Lucky13 (06-09-2020), Jack (07-09-2020)
Марешки си е гадина.И при лекарствата и при горивата действа по един и същи начин-сваля цените и краде от клиентите на конкуренцията. Така увеличава оборота и успява да си посрещне разходите въпреки малкия марж. Ако останалите обаче слязат на неговите цени и при горивата и при лекарствата, всички ще фалират включително и Марешки, защото клиентите отново ще се разпределят равномерно, но трудно ще се покриват разходите по пласмента. Тези тарикатлъци на Марешки теоретично са описани и са известни като " Затворническата дилема", и според мен е криворазбрана конкуренция. Аз му влизам в аптеките само в краен случай, а в бензиностанциите никога.
Emil Enchev (05-09-2020), Novak (05-09-2020), minkov (06-09-2020), Нерегистриран (4), kypa (06-09-2020), sorento (06-09-2020)
Е, имаме си светъл екологичен пример. Пол Пот 2 милиона е изтребил в Камбоджа с кирки във фонтанелата, че патроните пари струвалиТова, доживотните присъди, са излишно разхищение на обществен капацитет. Ама огромно разхищение. Тука трябва по най-евтиния възможен начин всеки паразит да бъде категорично приключван. И да бъде екологично съобразен тоз начин, че той, паразитът, и без това досега е замърсявал юнашки ... Евтинко и чистичко. И кандидат паразитите да гледат таз процедура по неутрализация на предишното котило, когато кандидатстват.![]()