Те Китайците си хапват какво искат имат мн богато меню котенца .кученца и всички екстри те си хапват каквото има и направено ли е с ориз мммммм направо екстра
Те Китайците си хапват какво искат имат мн богато меню котенца .кученца и всички екстри те си хапват каквото има и направено ли е с ориз мммммм направо екстра
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вируса доказано е вече и в Европа. Два регистрирани случая във Франция. По-интересно е как Китай се бори със заразата - поставя цели градове под карантина: https://news.bg/world/frantsiya-potv...mpaign=sidebar
В нашия квартал живеят доста китайци, напоследък е някаква инвазия, не знам откъде прииждат. Според мен са изключително тъпи. Предполагам, че през вековете и особено по времето на Мао са ги подложили на насилствен подбор и дресура и са ги направили абсолютни тъпаци. Това е най-гладната нация в света. Постоянно ядат, дори докато карат кола имат в скута си паничка с храна и спрат ли на някой светофар започват да нагъват. В магазините им смърди ужасно на всякаква мърша, която държат в сандъци и чували. Виждала съм да продават живи саламандри, това са земноводни, като гущери, те ядат абсолютно всичко, което мърда и не се съмнявам, че освен всякакви гущери, змии и буболечки си похапват с удоволствие и прилепи и са налапали и тоя вирус. Сега масово започнаха да носят всякакви маски, но най-вече от тия, които работниците използват против прах, съмнявам се, че могат да задържат вируси, ама иди им кажи. На летищата има термо скенери, но те откриват само хора, които вече имат признаци на заболяване, а преносители, в които вирусът все още не се е активирал няма как да ги регистрират, защото още не са вдигнали температура и могат свободно да си преминават граници докато се разболеят, така че вирусът ще се разпространява и няма как да го спрат по този начин.
If you fail to plan, your plan is to fail!!!
Fortune always favours patience!!!
Всичко, което се движи - става за ядене и така е от векове. Защо сега се появи този вирус? Наблюденията предполагам са точни, но не става ясно от кой град са. Моите, от китайските квартали на Лондон и Манчестър, са малко по различни. Консумирал съм храна в китайски бюфети и съм оцелявал. Болял ме е корем от преяждане. В менюто нямаше твари. Наясно съм, че храната в бюфетите е адаптирана като за европейци, но все пак има и екзотични храни, които не е лошо да се опитат. Не бих направил смели коментари кой колко е умен и какви хранителни навици има, но мога само да добавя, че има и по-нехигиенични за нашите представи нации от китайската.В нашия квартал живеят доста китайци, напоследък е някаква инвазия, не знам откъде прииждат. Според мен са изключително тъпи. Предполагам, че през вековете и особено по времето на Мао са ги подложили на насилствен подбор и дресура и са ги направили абсолютни тъпаци. Това е най-гладната нация в света. Постоянно ядат, дори докато карат кола имат в скута си паничка с храна и спрат ли на някой светофар започват да нагъват. В магазините им смърди ужасно на всякаква мърша, която държат в сандъци и чували. Виждала съм да продават живи саламандри, това са земноводни, като гущери, те ядат абсолютно всичко, което мърда и не се съмнявам, че освен всякакви гущери, змии и буболечки си похапват с удоволствие и прилепи и са налапали и тоя вирус. Сега масово започнаха да носят всякакви маски, но най-вече от тия, които работниците използват против прах, съмнявам се, че могат да задържат вируси, ама иди им кажи. На летищата има термо скенери, но те откриват само хора, които вече имат признаци на заболяване, а преносители, в които вирусът все още не се е активирал няма как да ги регистрират, защото още не са вдигнали температура и могат свободно да си преминават граници докато се разболеят, така че вирусът ще се разпространява и няма как да го спрат по този начин.
Китай включва армията в борба с коронавируса
Прочети още : https://www.actualno.com/asia/kitaj-...s_1427069.html
© Actualno.com
Аз лично много обичам китайката храна. В Монреал има много китайски ресторанти и бюфети, в които ядеш на корем всякакви неща, но не и твари и буболечки...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
В още доста държави се разпространи.Китайците се опитват брутални мерки да вземат, но дали ще доведат до успех е доста съмнително,в затворените градове продуктите им по магазините вече са изчерпани,скоро ще почнат екцесиите и бунтовете.
Истинската китайска храна е отвратителна ,обаче във всяка държава в китайските ресторанти ги пригаждат към вкуса на местните, затова явно ти харесва.Китай включва армията в борба с коронавируса
Прочети още : https://www.actualno.com/asia/kitaj-...s_1427069.html
© Actualno.com
Аз лично много обичам китайката храна. В Монреал има много китайски ресторанти и бюфети, в които ядеш на корем всякакви неща, но не и твари и буболечки...
По източната пропаганда изкарали новини за оздравели, по западната въртят цифри съмнително близко до тия от четвъртък. Консперация определено има, само не е ясно дали се раздува прекалено много опасността или се прикриват разни работи извършени от китайските власти.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ще има и оздравели, но когато се изпълнят "препоръките" на поръчителя на вируса. Аз вярвам, че не е Китай държавата, която ще се пречупи от един измислен вирус, та дори и "коронован"...