Руснаците намерили ваксина за вируса. Пуснали са я във Фейсбук.
facebook.com/groups/bulgaria.russia.friends/permalink/2637949403109530/
Руснаците намерили ваксина за вируса. Пуснали са я във Фейсбук.
facebook.com/groups/bulgaria.russia.friends/permalink/2637949403109530/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дойде най накрая и при нас. Вече чакаме да си тръгва по скоро. Че ни напълниха главите ден и нощ по телевизии и радио. Не че не еважно, но то такаи паника се всява.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста филми съм гледала. Американски и с един и същ сюжет. Гадна болест покосява целия свят. Градовете са опустели. По улиците се въргалят трупове и зарязани коли. Нощно време обикалят вампирясали от болестта човеци на глутници и изяждат всички случайно оцелели. А главните герои са се окопали в изоставен бункер и създават лекарство срещу болестта. Успяват и светът започва своето развитие почти отначало. Не очаквах, че ще ми се случи да попадна в подобен нискобюджетен филм. Но както баба казваше : имало д*пе да пати. Сега ще се види колко струва човешкият род. Кои са наистина хора и кои жалки алчни изчадия.
Хомеопатки заспали
Прочети още : https://www.actualno.com/columnist/a.../author_id/110
© Actualno.com
Яко! И поучително!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Чудя се как да я квалифицирам тази новина? С лафа, че за пари хората са готови на всичко или да се попитам това дали изобщо е законно и морално? А изглежда не е фалшива новина щом я цитират уважавани медии по света и в България? Толкова болни има вече от този вирус по цял свят. Защо е нужно нарочно да заразяват здрави хора? Плащат им някакви суми, но ако нещо се обърка и починат или се инвалидизират ще ги обещетят ли подобаващо?
Според мене има нещо много цинично в това да залагаш здравето си срещу пари, но коя съм аз да коментирам и оценявам световния прогрес.Българката Мария Пиргова се е съгласила да я заразят доброволно с коронавирус във Великобритания. 26-годишната ни сънародничка е един от доброволците, които са готови да се превърнат в опитни зайчета срещу заплащане, пише вестник "Таймс", цитиран от БНР. Според лондонските журналисти заплащането за саможертвата е примамливо - 3500 паунда. В материала се казва и че доброволците ще трябва да прекарат две седмици, излегнати пред телевизора с книга в ръка или играейки компютърни игри. Те ще бъдат изолирани и няма да имат никакъв физически контакт с околния свят. В рамките на този глобален експеримент групи от по 24 души ще получават заплащане срещу заразяване с коронавирус по програма за намиране на ваксина за Covid-19, за която са заделени 2 милиарда долара. Компанията Hvivo, която държи лаборатория в Източен Лондон, е само една от повече от 20 фирми и обществени организации, вземащи участие в изработване на ваксина срещу вируса, убил повече от 3500 по света. Преди да се превърнат в опитни мишки доброволците ще бъдат подложени на пълни тестове. „Таймс“ пише, че 26-годишната българка Мария Пиргова e студентка по право в Лондон. Тя вече е прекарала две седмици миналия месец в лаборатория на Hvivo и е наясно какво може да очаква човек на такова място.
До 1 месец би трябвало да затихне вируса според повечето специалисти. Друг е въпроса какви щети ще остави вируса върху икономиката.
Навярно за да се сее страх и паника у хората за корекция на пазарите аз друга причина не виждам иначе е вирус като другите
Що коронавируси са ни заразявали и сме ги преболедували а в крайна сметка след като създава пневмония тоя новия ми в Германия пневмонията я лекуват само за 3 дни по пътека след това си здрав кат бик
Като дете бях голяма оптимистка, та чак минавах за "балама" според баба. С годините обаче животът много пъти опроверга моите положителни нагласи. Казвам всичко това не за да се оплаквам, а за да подчертая, че моята оценка на събитията е трезва и съвсем реална. Без да изпадам в крайности си мисля, че тези статистики са много заблуждаващи и грешни. Със сигурност заразените и носителите на този вирус са много повече от 110 хиляди. Дори за България е ясно, че имаме доста над официалните 4 случая. Разбра се, че този вирус се променя с часове и затова старите тестове трудно го ловят. За нашите първи два случая се наложи да правят по 4-5 теста. То бяха отрицателни, съмнителни, положителни и какви ли не още резултати. За оздравелите също не ми стоят добре нещата. Твърди се, че преболедуването на този грип не води до автоматична гаранция, че няма да те повтори. Все по-често се съобщава и за неприятни усложения след тази болест. Вече оздравели пациенти се оказват с увредени различни органи и системи, което е доста неприятно.
Кои са тези специалисти? Вирусолога Тръмп ли? Това, което Тръмп беше казал, е че вирусите не могат да съществуват в топлите държави. До колкото знам това вече е стара новина, защото вируса го има на много топли места.
Като цяло вируса е много удобен за Тръмп и предстоящата рецесия или криза, много добро оправдание. Икономиката си вървеше добре, но тоя вирус прецака всичко...Иии пак икономически, ако погледнем над нещата, само възрастните хора са застрашени, тоест които взимат пенсии... Някъде бях чел, че децата дори не усещали, че са болни, което ме кара да си мисля едни определени неща за САЩ и Китай....