Ромите почнали да се връщат на тълпи от Италия. Сега гледайте до 10 дена какво ще става по гетата![]()
Ромите почнали да се връщат на тълпи от Италия. Сега гледайте до 10 дена какво ще става по гетата![]()
hanuman (19-03-2020), petko.forex (19-03-2020), kypa (19-03-2020), Нерегистриран (3), maraike6 (20-03-2020)
Не проди не се научихме, не и по възрастните които уж трябва да пазим, днес на опашката пак застана до мен без дистанция именно възрастна жена, вече недоволствам, няма да се натисне до мен някоя млада булка ами все възрастни.... Шегата настрана ама които най-много трябва да се пазят не го правят. Между другото вече има маски.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petko.forex (19-03-2020), kypa (19-03-2020), Jack (19-03-2020), Нерегистриран (1)
Ромите първи се върнаха с бусове и коли по България ама никой нищо не каза и не са си правели проби дирекно вкъщи и какво правим.Трябва само те са се заразят като не спазват хигиена и работата е опечена и всичко приклучвам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имало полицейски патрули по гетата, явно са взети мерки и за там. Ако трябва карантина да им правят даже...
Да си кихат един срещу друг и въоръжена карантина да не пускат никой да не излиза и да влиза в гетата. Тъй де като ще е в Китай да е като в Китай. Там на болните, които се лекували вкъщи са им подавали лекарства и продукти на пръчка дълга 4 метра.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
petko.forex (19-03-2020), hanuman (19-03-2020), kypa (19-03-2020), Нерегистриран (2)
И аз съм силно възмутена от възрастните хора, точно тях, които трябва да пазим... те постоянно обикалят, по цял ден и саНе проди не се научихме, не и по възрастните които уж трябва да пазим, днес на опашката пак застана до мен без дистанция именно възрастна жена, вече недоволствам, няма да се натисне до мен някоя млада булка ами все възрастни.... Шегата настрана ама които най-много трябва да се пазят не го правят. Между другото вече има маски.
все в магазините, а и не спазват никакви правила.
Къде има маски по аптеките ли?
Явно не им пука за живота им. Какво ли си казват, мене няма да ме хване, апък и да ме хване съм на възраст, какво ли не ме е удряло.
В хранителен магазин, по 2.40 за многократна употреба, също и в магазини за дрехи явно предложени от местни шивашки цехчета. Сити маркет, не знам веригата в кои градове освен Варна я има.
petko.forex (19-03-2020), Fafa (19-03-2020), kypa (19-03-2020), Jack (19-03-2020)
Мутафчийски дано успее и за пенсионерите да въведе строга карантина, днес ги гледам от балкона си ходят по 3-4 една в друга пък се спират, пък си говорят и с маски, явно от загрижените деца, обаче маските под брадичките и си плюят една в друга. Пред магазините само пенсионери имало.
Момчето, което ми доставя ежедневни продукти ми разправя, че като ги срещнел им викал, стойте си вкъщи, ето ми телефона, безплатно доставям каквото поискате в квартала, опитал се да им каже как да си носят правилно маските и едната бабичка го погнала с бастуна, че бил търгаш. Тия ни приемат, ни предават.
Каза че вече като ги види и ги заобикаля отдалече.
Fafa (19-03-2020), Lucky13 (19-03-2020), Emil Enchev (19-03-2020), kypa (19-03-2020), Нерегистриран (1)
Еднократните доколкото знам пускат по аптеките и продават ограничено количество, трябва да се сменят и хвърлят на 2 часа. Противопраховите еднократни са една идея по добри.
А вече респираторните от стандарт FFP2 и 3, е най-добре, хем лесно се диша, хем издържат много време, а бяха по 2 лв, сега гледам ги продават от 10 нагоре, въобще ако се намерят.