Чак пълни отчети да се дават и язе не съм виждал, ама от време на време разни хора публикуват разни сделки и резултати.
Ганбелтрайдера и той беше тръгнал да рисува един ъп-тренд с екуйтито на една сметка наскоро.
Много малка част от трейдърите губят и Аз не съм от тях!
Съотношението е пропорционално между губещи и печеливши.
Малка част печелят и Аз съм един оттях!
Звездоброецо, само ти губиш! Стегни се и спри да излагаш форума!
Чак пълни отчети да се дават и язе не съм виждал, ама от време на време разни хора публикуват разни сделки и резултати.
Ганбелтрайдера и той беше тръгнал да рисува един ъп-тренд с екуйтито на една сметка наскоро.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (27-08-2018), звездоброец (27-08-2018)
Във ваканция съм. От средата на септември пак я почвам. Нова сметка е, щото я обърнах в евро, само ДАКС търгувам в нея. От началото на юни до момента е на +10% без много да се напъвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
K_W (27-08-2018), minkov (27-08-2018), звездоброец (27-08-2018), kypa (27-08-2018)
От друга страна погледнато аз не съм виждал и реални отчети от автоматизирана търговия. Какво значи това?Обикновено всичко са някакви извадки от тестера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (27-08-2018), minkov (27-08-2018), звездоброец (27-08-2018)
Напротив - аз публикувах пълния си Detail Statement на сделките ми в Алпари, на който се вижда името ми, акаунта ми и това, че е Real, както и цялата негова история от 2005-a година до ден днешен. Вижда се и 400% ръст на акаунта за този период от време. Също така публикувах Detail Statement на мой колега, който също има печеливша търговия. Скрих само името му.
Никой друг не го е правил това, и причината не е в това, че няма реален акаунт, а в това, че го е СРАМ ДА ГО ПОКАЖЕ, защото веднага ще бъде разобличен за лъжите му из форума.
Последна редакция от Mateev : 27-08-2018 на 11:45
minkov (27-08-2018), звездоброец (27-08-2018), kypa (27-08-2018)
Как да не си виждал? Само преди 2 дена в темата за стратегиите публикувах пълен Detail Statement на сделките на руския робот върху реален акаунт, и това вече го правя за втори път през последния месец.
звездоброец (27-08-2018), kypa (27-08-2018)
Стейтмънт върху период от 1-2 месеца няма абсолютно никаква стойност. Ако искаш да извлечеш някаква стойносттна информация се иска поне едно 2 години наживо. Такива трудно можеш да видиш, защото обикновено робот да изкара толкова е почти чудо.
звездоброец (27-08-2018)
Нищо подобно. Явно пак се изказваш неподготвен. Има поне 5-6 места по света, където се публикуват сделките по реални акаунти, и някои от тези акаунти са с време на живот по 4-5 години. Повече от половината от тези акаунти се управляват от роботи. Разгледай например сайта MQL5 или например PAMM акаунтите на Alpari. Там ще видиш сделките на стотици печеливши акаунти, управлявани от роботи.
Колкото до това дали наистина е необходима година-две за придобиване на увереност, това също е едно твое теоретизиране или така да го нарека идея-фикс, която е доста далече от истината, и показва че не ги разбираш тези неща от към вероятностната им страна. Аз няколко пъти съм писал във форума, че достатъчен критерий за бъдещето е долната граница на ДОВЕРИТЕЛНИЯ ИНТЕРВАЛ на ПМО-то, сметнати в миналото. Хайде сега кажи ми какъв е твоя критерий, че нещо май не си много наясно с него. Ще те облегча:
1. Чакаме 1-2 години
2. Гледаме направените сделки
3. Проверяваме в тях дали се изпълняват следните условия:
- параметър 1 > X
- параметър 2 < Y
-................
- параметър 50 > Z и < Q
С молба да напишеш в таблицата твоя критерий за добра търговска стратегия. Все пак си загубил 2 години от живота си и би трябвало да си наясно защо си го направил това.
Последна редакция от Mateev : 27-08-2018 на 12:07
kypa (27-08-2018)
my**book.com/members/FMZ_EAs/ea/2439390
my**book.com/members/AICapital/ai-capital/2439815
Да не кажете, че само философствам и си трайкам за трейдовеге
Само си сменете цензурираните буквички
Mateev (27-08-2018), звездоброец (27-08-2018), kypa (27-08-2018)
Никакви 2 години не си загубил, за да направиш от една идея практически работещ план, това няма как да стане от днес за утре. Всичко което тестваш е готова идея, която трябва да се докаже в реални условия.
За да работят нещата се иска математически модел с позитивно очакване, тест на този модел назад за поне 5 години и тест напред поне 6 месеца за отбелязване на технически проблеми. Аз бих искал да видя поне 6 поредни успешни месеца след това за да вложа каквито и да било сериозни пари.
С робота ще спестиш известно време....обаче на теория, там също има проблеми. Просто си избираш типа проблеми като удариш чертата.
Ако не целях оптимална печалба бих помислил и аз за нискорисков робот.
звездоброец (27-08-2018)
Нещо си много хлъзгав, когато се измъкваш от неудобните въпроси. Престани да теоретизираш за неща, с които не си наясно, и напиши нещо конкретно, което да докаже, че не приказваш празни приказки.Никакви 2 години не си загубил, за да направиш от една идея практически работещ план, това няма как да стане от днес за утре. Всичко което тестваш е готова идея, която трябва да се докаже в реални условия.
За да работят нещата се иска математически модел с позитивно очакване, тест на този модел назад за поне 5 години и тест напред поне 6 месеца за отбелязване на технически проблеми. Аз бих искал да видя поне 6 поредни успешни месеца след това за да вложа каквито и да било сериозни пари.
С робота ще спестиш известно време....обаче на теория, там също има проблеми. Просто си избираш типа проблеми като удариш чертата.
Ако не целях оптимална печалба бих помислил и аз за нискорисков робот.
1, Напиши КОНКРЕТНА СТРАТЕГИЯ, за да видим какво точно си представяш зад думичката СТРАТЕГИЯ.
2. Напиши критерия си за ОПТИМАЛНОСТ, за да видим какво точно си представяш за тази думичка.
3. Напиши критерия си за НИСКОРИСКОВ РОБОТ, за да видим какво точно си представяш зад тези думички.
4. Напиши какво си представяш под 6 ПОРЕДНИ УСПЕШНИ МЕСЕЦА, защото и тука май има само думи без съдържание.
5. Напиши един КОНКРЕТЕН РАБОТЕН ПЛАН, за да видим какво си представяш за тези гръмки думички.
Няма нужда да си издаваш тайните. Напиши грешни неща, но от тях и от начина на написването им ще си проличи дали наистина знаеш нещо, или просто си правиш вятър на клавиатурата.
Последна редакция от Mateev : 27-08-2018 на 12:52
kypa (27-08-2018)