В конкурсите се бутам само за да си тествам нови идеи.
Само на инстата имам нови реални сметки, каквото и да си говорим за нея, мен си ми допаднаха, особено разплащателната им с-ма.... Е, не са перфектни, но са офшорка, а в същото време са коректни с преводите. Тва за офшорката няма го обяснявам що ми харесва![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ами и аз съм доволен, имам един главен акаунт - оанда и инстата, ама скоро и делтата може да пробвам как е
.................................................. ..................
Ако ще им ставаш клиент, давай през мен. Имат промоция и ако ми станеш реферал, и двамата получаваме бонус![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
аз Делтата съм я пробвал и да ти кажа не е за всеки !
.................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямаш ядове, само да дойде времето веднага ще направим номера
.................................................. .................................................. ......
----------
Ами всяка платформа си има чалъми, докато я научиш кое как е ....
.................................................. .................................
да така е и за сега съм най-доволен от метатрейдър , малко тъпо само рекотирането ,но така ще еНямаш ядове, само да дойде времето веднага ще направим номера
.................................................. .................................................. ......
----------
Ами всяка платформа си има чалъми, докато я научиш кое как е ....
.................................................. .................................
...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Метатрейдъра е хубава платформа, ама инстата ако си оправят рекотирането ще е много добре. Оандата пробвал ли си ? Аз съм най-доволен от нея засега
............................................
даааа оанда е много добра, но свикнах с метатрейдъра и съм я оставил на страна![]()
.................................................
Оандата имат също метатрейдър, може да го пробваш и него, иначе и тяхната платформа е хубава
.................................................. ..............................................