не съм внимавал при четенето.
а и обяснявах на жоро, че делтите първи предложиха форекс в бг някъде 2001-2002.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
plovcity, май бая първи места си печелил. Само се чудя щом вече си вадиш доволно пари, защо участваш в нови конкурси
.................................................. ...........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
най-общо означава застраховка.
големите производители купуват фючърси или опции, за да си гарантират относително постоянна цена на произведеното от тях или на необходимите им суровини.
във форекса погрешно се използва за отваряне на две противоположни позиции в една и съща валутна двойка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха, ясно. Мерси за отговора
.................................................. ....................................
аз помня щото направих грешка да си регистрирам демо с истинският телефон и кат са почно едно звънене едно калесване...............................
ако не бяха толкова напористи , вероятно и при тях щях да имам сметка![]()
Аз не съжалявам...... Вече седем години си се ухажваме![]()