а бе
plovcity, всеки път виждам някакви различни проценти на този аватар.... :д
а бе
plovcity, всеки път виждам някакви различни проценти на този аватар.... :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти кажа, трудно ми е да уважавам някой, който сам не уважава труда си. И всички които възприемат трейдинга за игра и се държат пребрежително към този бизнес, са в тази категория за мен.
А ако съм бил по-рязък към някой от останалите.....по-точно, ако го приел кофти е негов проблем. Пазара не търпи слабите.
Компромисите в този бизнес водят до провал ! Ако сме на маса, не съм така, но отнася ли се за трейдинг, не търпя лигаво отношение.
Ако се беше намерил още в началото някой като мен да ми каже директно нещата, нямаше да отлагам за утре нито четене, нито нищо.
Или пък, и утре ще има пазар, не се притеснявай. Е какво не се притеснявай, днеска си е за днеска, утре си е за утре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е не говоря за такива еднодневки,един бизнес трябва да има традиция и история.Примерно работил си 10 години във някаква сфера,след работа поемаш и часни поръчки.В един момент усещаш че частното се разраства ,поръчките се увеличават и неможеш да им смогваш,щото ходиш и на работа и неможе да се развиваш,а виждаш че има големи переспективи.И решаваш да пробваш със своя собствена фирма.А не просто се чудиш с какво да се захванеш ей така,без да имаш и най-бегла представа.Не знам от кой град си, Но откъдето и да си, със сигурност виждаш нов магазин, след седмица-две го няма........ Защо? ами защото каката, дето е решила да продава (примерно) детски парцалки за по 2-3 лева се е усетила, че трябва да продаде няколкостотин дневно, за да си покрие наема, консумативите, данъците, заплати, за да е 0:0
Защо смяташ, че другите бизнес начинания не са рисковани?![]()
Тук вече започвам да се ориентирам!Когато става въпрас за бизнес ,да!Аз също не допускам,че това е игра,дори и в малка сатепен.Щом става въпрос за пари няма място за игра.Да ти кажа, трудно ми е да уважавам някой, който сам не уважава труда си. И всички които възприемат трейдинга за игра и се държат пребрежително към този бизнес, са в тази категория за мен.
А ако съм бил по-рязък към някой от останалите.....по-точно, ако го приел кофти е негов проблем. Пазара не търпи слабите.
Компромисите в този бизнес водят до провал ! Ако сме на маса, не съм така, но отнася ли се за трейдинг, не търпя лигаво отношение.
Ако се беше намерил още в началото някой като мен да ми каже директно нещата, нямаше да отлагам за утре нито четене, нито нищо.
Или пък, и утре ще има пазар, не се притеснявай. Е какво не се притеснявай, днеска си е за днеска, утре си е за утре
Това е много лошо при нас,че не правим разлика и не търсим причините за неуспеха първо в себе си.Нападаме другите и търсим някакъв външен враг.
Успешния бизнес е тоя, за който има празна ниша........ Тоя дето го споменаваш с традициите е печеливш за този, който го е отворил, когато никой не му е идвало на акъла, че това може да е бизнес. В момента форекса е такава ниша.Е не говоря за такива еднодневки,един бизнес трябва да има традиция и история.Примерно работил си 10 години във някаква сфера,след работа поемаш и часни поръчки.В един момент усещаш че частното се разраства ,поръчките се увеличават и неможеш да им смогваш,щото ходиш и на работа и неможе да се развиваш,а виждаш че има големи переспективи.И решаваш да пробваш със своя собствена фирма.А не просто се чудиш с какво да се захванеш ей така,без да имаш и най-бегла представа.
Е, вече не чак толкова празна.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
plovcity, ти си в стоителството. 8-10 години и аз се преквалифицирах. Но нещо много нанагорни станаха нещата. Ти как се оправяш.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
напоследък наблюдавам явление на някаква супер масова реклама на форекс......
Тук не си прав, винаги в една нормална страна може да се започне бизнес и да е успешен.Нишата си я правиш сам.