Видимо целият форум се е разделил на две противоположни течения по отношение на бъдещето на критовалутите. Едната от двете групи ще познае, и ще спечели много пари, а другата ще загуби, но само бъдещето ще покаже коя група в по прозорлива.
Аз лично разсъждавам така - все още критовалутите не са забранени под заплаха от разстрел, следователно те имат бъдеще. И който се усети сега и инвестира в криптовалути
ДНЕС, ще бъде един от заможните хора
УТРЕ. И понеже дълбоко вярвам, че криптовалутите са
ТЕХНОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО, аз твърдо реших да инвестирам в тях
ДНЕС.
Това че в момента цените на повечето криптовалути падат, аз го възприемам като
ЗЛАТЕН ШАНС ЗА ЕВТИНИ ПОЛУПКИ. Не желая да влизам в спор дали съм прав или греша, само искам да напомня, че в миналото много пъти ми се е налагало да вземам такива решения против мнението на масите (овцете), и дали съм бил прав можете да видите по съществуващия ми статус - десетки фирми, коли, имоти, земи и въобще всичко, което човек може да си го мечтае на младини.
Още малко за овцете - ако искате да си умрете овца, слушайте какво казват другите овце. Ако обаче искате да постигнете нещо малко повече от тях, използвайте по предназначение това, което се намира между между двете ви уши, и не се вслушвайте в блеенето на стадото.....