Дано да е завършила корекцията, вече съм с дълги и чакам успешен пробив на $14.000. Ако ли не, затварям.
Дано да е завършила корекцията, вече съм с дълги и чакам успешен пробив на $14.000. Ако ли не, затварям.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (23-12-2017)
Ето вижте защо.
Цената на Bitcoin се понижи под $13К в ранните часове на европейската сесия след затваряне на голям обем дълги позиции от страна на азиатските крипто трейдъри. От началото на седмицата BTC се търгува с понижение от над 33%.
Като основна причина за понижението се смята, че транзакционните разходи са се повишили до $33. Спада на бенчмарка доведе до спад и на останалите криптовалути като Bitcoin Cash и Ripple. Към момента непотвърдените Bitcoin транзакции са 280 000. След потвърждението на транзакциите е много вероятно да видим допълнително понижение.
https://www.varchev.com/%d0%b4%d0%b0...6%d0%b5%d0%bd/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво наливане, яката паника https://coinmarketcap.com/ Всички си дърпат паричките понеже знаят, че криптото е въздух. Сега като се поуспокоят нещата и алчността вземе връх над страха и пак ще тръгне нагоре.
Ripple e единствената от големите криптовалути с + 10% от цената. https://coinmarketcap.com/Ето вижте защо.
Спада на бенчмарка доведе до спад и на останалите криптовалути като Bitcoin Cash и Ripple.
https://www.varchev.com/%d0%b4%d0%b0...6%d0%b5%d0%bd/
Рипъл бие всички по цена и скорост на транзакция. Биткойн е едно умряло куче в сравнение с риплито. Бавните и скъпи транзакции го правят абсолютно БЕЗПОЛЕЗЕН.
Последна редакция от JIn : 22-12-2017 на 12:36
Том Сойер 3 само че много повече Хъкъл другари му боядисват оградата!
Гони 17000$ китайците са затворили позиции на мен Инста ми затвори дългите ?! К'ъФ е смисла от депозит ????
army dad
kypa (23-12-2017)
Това не е просто нелепо изказване, трагикомично е...
Наистина не мога да повярвам до каква степен си лапнал кукичката и как здраво я стискаш ...
Ще те разбера само ако след ден два пуснеш обява да ни продадеш копачките на промоция. В противен случай приемам, че тотално си изгубил представа за реалността.
Видимо целият форум се е разделил на две противоположни течения по отношение на бъдещето на критовалутите. Едната от двете групи ще познае, и ще спечели много пари, а другата ще загуби, но само бъдещето ще покаже коя група в по прозорлива.
Аз лично разсъждавам така - все още критовалутите не са забранени под заплаха от разстрел, следователно те имат бъдеще. И който се усети сега и инвестира в криптовалути ДНЕС, ще бъде един от заможните хора УТРЕ. И понеже дълбоко вярвам, че криптовалутите са ТЕХНОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО, аз твърдо реших да инвестирам в тях ДНЕС.
Това че в момента цените на повечето криптовалути падат, аз го възприемам като ЗЛАТЕН ШАНС ЗА ЕВТИНИ ПОЛУПКИ. Не желая да влизам в спор дали съм прав или греша, само искам да напомня, че в миналото много пъти ми се е налагало да вземам такива решения против мнението на масите (овцете), и дали съм бил прав можете да видите по съществуващия ми статус - десетки фирми, коли, имоти, земи и въобще всичко, което човек може да си го мечтае на младини.
Още малко за овцете - ако искате да си умрете овца, слушайте какво казват другите овце. Ако обаче искате да постигнете нещо малко повече от тях, използвайте по предназначение това, което се намира между между двете ви уши, и не се вслушвайте в блеенето на стадото.....![]()
kypa (23-12-2017)
Рипъль го разглеждам като мащабиращ инструмент между криптотата и тез в обръщение, чрез него ще могат да контролират инфлацията
215 000 BTC на търг през януари, което е още паника за колебливи инвеститори... прясна новина!
army dad
Къде го прочете ? За УЖ конфискуваните Биткойни от ГДБОП ли става въпрос ?
https://www.thesun.co.uk/wp-content/...lity=100&w=960Само ще ви дам един прост пример как криптовалутите Намират Приложение затова което говорят и не е измислица, а Реалност. Преди няколко дни преведох пари до САЩ. За превода ми взеха 30 евро, а след това американската банка ми взе допълнително 20 и нещо евро и чакане с дни...Това е просто абсурдно. Ако трябва да го сравним с превод на етериум, за който аз не видях да има кой знае какви такси(дори въобще не видях) и стана за секунди. Просто банките не могат да се сравняват с криптовалутите и да искат.
Рипъл ги слага всичко в малкото джобче
![]()
Последна редакция от JIn : 22-12-2017 на 15:50
kypa (23-12-2017)
Брей, аз добре си затворих дългата на малък профит, че сега поглеждам и цената ударила $12,500. Мисля пак да купувам, ако падне още малко.
Обаче прочетох новината от Варчев, че транзакционните разходи скочили твърде много, което означава, че транзакциите ще намалеят.
Подкрепят Матеев, според мен е време да се обмисли покупка на криптовалута.
Аз преди няколко години дори бях обмислял идея за биткойн ферма, докато има европейски проекти да използвам възможността, но тогава цената беше твърде ниска и инвестицията се изплащаше за 7-8 години, та се отказах. Сега дори при цена от $10,000 е сравнително по-добре.
Колкото до времето за обработка на транзакциите, да, най-вероятно ще има известно пренасочване на капитал към криптовалути с по-кратко време за обработване на транзакциите. При етериума не знам как стоят нещата, но и там има компании, които го използват за прехвърляне на капитали през границите.
kypa (23-12-2017)