Реде, да я махаш таз Кака200, че вече ми отнесе един стоп - сега се чудя за втората къса ....
----------
Реде, това онзи Матеев ли е, за когото си мисля? Той нали продаде всичко и се занимава със соларната енергия. Ама този изглежда много млад на снимката .....Кво пише в тез лисчета?????
Много е любопитно на РЕДА!!!
1,00000000000000000000000000000
Това също е за четене:
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...B5%D0%B2/page5
Безплатен обяд няма!
D-12 (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Не знам къв е тоя ФЛИРТ в чужбина, ама туй дето е в България си е абсилютна дрисня (не че съм пил дрисня).Дедо .... етти фундамент ....
Кат потекът сега едни долари от Флирт ....
Тряа се обръщат в ЛЕВове .....
И ето 1.2000000000)
)
http://www.blitz.bg/obshtestvo/nyu-y...ews473848.html
Дори има една нискобюджетна полска водка, не се сещам името й в момента, която е къде съм аз къде сте вие.
Флирта е да се наковеш като си студент и нямаш парички за по-добро. За тази цел е перфектна.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
КинО (23-12-2016), L1914 (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
минавам да кажа само давай евроооо 1.20000
бой по мечките, март 2015 доларовия балон се е спукал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
То и РЕДА за това се чуди щото Матеев
срещу нас да тича не можем го стигна ,,,,,
1,00000000000000000000000000000000000000000000
КинО чадо и ти ли ходиш да симулираш по държавно????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бааааааа РЕДА, много четене пусна бре)
)
Ам в РИМ като римляните ....КинО чадо и ти ли ходиш да симулираш по държавно
Само да уточня, че вече само на демо зяпам ... та нима слушайте кът викам за доларя)
Тоя е Хепи. Тоя е !!! Не знам дали е продал всичко.
В същност знам само, че е продал стс и нищо друго.
В смисъл РЕДА не знае да е продал нещо друго.
Матеев е най-големия ПЧЕЛАР по територията между другото,,,,
1,000000000000000000000000000000000000000000000000 00
Хепи ЧАДО)
може ли едно коментарче на свЯщите по дневна????![]()
Виж кво са написали Ората .....Не знам къв е тоя ФЛИРТ в чужбина, ама туй дето е в България си е абсилютна дрисня (не че съм пил дрисня).
Дори има една нискобюджетна полска водка, не се сещам името й в момента, която е къде съм аз къде сте вие.
Флирта е да се наковеш като си студент и нямаш парички за по-добро. За тази цел е перфектна.
Мислиш ли че шни лъжат
"Това е водката, която бележи най-големият световен фурор в историята на родното производство. От години тя държи лидерска позиция по най-голям износ, като вече присъства с 24 вкуса на над 83 пазара. "
А явно сРЕД 24-те вкуса има и такъв, дето споменаваш)
))
Eдна позната, която работи във винпром Пещера каза, че отскоро започнали да я правят с най- качествения спирт, ама нямам особено желание да я пробвамНе знам къв е тоя ФЛИРТ в чужбина, ама туй дето е в България си е абсилютна дрисня (не че съм пил дрисня).
Флирта е да се наковеш като си студент и нямаш парички за по-добро. За тази цел е перфектна.![]()
Бачо, Отмяткам си страницата за Матеев, щото обичам да чета разни психологии за търговията. Пък и това се обещава, като че ли, в последния му пост.
Едно интервю намерих, негово, и в първата си част е доста полезна за ... този за който трябва да е полезна.
Дали той е успешен или неуспешен трейдър, той (Матеев) си знае, но и днес може да кажа, ЧЕ ПОНАУЧИХ НЕЩИЧКО ПОЛЕЗНО!
Благодарско на БАЧО, Благодарско
http://www.**-bg.com/index.php?id=122&bb=23
http://www.dryanovo.me/fusion/news.php?readmore=28
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)