Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Докато чакаме пазарът да тръгне категорично на където трябва, едно един повод за усмивка:
Spoiler:
Акат си две блондинки в храстите. Едната гледа своето ако, гледа другото. Гледа пак своето, гледа пак другото и пита:
- Абе, муци, ти като акаш защо твоето е на една купчинка, а моето е на две?
- Ми, муци, свали си прашките, ма!
Ми такива ми ти битовизми, чиек!
То днес и фунтамент няма и май ще откараме в празници чак до сряда, гледайки календара![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (23-12-2016), L1914 (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Бе и аз гледам из нашия офис ....
Сички обикалят с по едно листЧе в ръка и пуфтят ......
Кой ше опазят с тая хартийка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Дедо .... етти фундамент ....
Кат потекът сега едни долари от Флирт ....
Тряа се обръщат в ЛЕВове .....
И ето 1.2000000000)
)
http://www.blitz.bg/obshtestvo/nyu-y...ews473848.html
И защо пак тръгнаха да разпродават еврото? Защото е по-лесно ли?
Никаква креативност не проявиха дори по Коледа. Стадна му работа.![]()
kypa (25-12-2016)
Кво пише в тез лисчета?????
Много е любопитно на РЕДА!!!
1,00000000000000000000000000000
Това също е за четене:
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...B5%D0%B2/page5
D-12 (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Ам ужким са некви особеННо важни документи .....Кво пише в тез лисчета?????
Това също е за четене:
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...B5%D0%B2/page5)
Па пуфкането е за Мноооого работа))
Са 1.0432 кът бием и айдееее 1.03333333
Къв е тоя Матеев и за какво се бори, че ме мързи да му чета ферманите?Кво пише в тез лисчета?????
Това също е за четене:
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...B5%D0%B2/page5
Четох за графиките и се сетих, че тука имаше един с картечница дето по всеки повод
слагаше графика пеперуда, която имам чувството, че беше една и съща винаги.
Скоро не съм го мяркал, явно е поредния постигнал целта си или изгубил интерес да я споделя във форум?![]()
kypa (25-12-2016)