Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Но те казват, че това било естествен етап в процеса на усъвършенстване. Споделянето на знанието било нещо съвсем нормално, защото иначе щяло да бъде загубено и притежаващият го, нямало да бъде запомнен![]()
REDA (22-12-2016), D-12 (22-12-2016), toranagasan (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
Ти луд ли си бре................................
Родители нямаш ли????????
Някой да седне да тормози така синовете ми. ЩЕ ГО ИЗКЪРТЯ и него и баща му и братята му и дядо му ако има, барабар с майките и бабите............
Нищо чудно, че си лузър, то ти е генетично закодирано от най-ранна детска възраст.
Ще ти разкажа една подобна случка от далечното време когато бях 8и клас, а брат ми 4и. Някъв подобен дришльо с 2 години по-голям ходил да му взема парите и брат ми веднага долага. Ония имаше 2ма братя, единия 9и клас, другия войник. Първо с брат ми наритахме тоя малкия, после на средния , че ми се опъна му пукнах главата с една тухла и прекарах много часове консултация в детска педагогическа стая.
След някой друга седмица се появи и големия да ни бие с баща им, некъв пумияр там. Добараха ме и ми набиха шамарите, ама се отскубнах и директно се скрих в училище, при брат ми да го измъкна от класната им стая и се почна едно криене.
От сутринта до тъмно ни чакаха пред училище да ни убиват по техни думи. Нощувахме заключени в училището , крихме се по някакви стаички и кенефи, нашите са бяха поболели, но не ни докопаха. На сутринта в детската педагогическа и с кварталния у тоя.
Повече не са ни погледнали, щото знаят, че който може пада под ножа, който не, ще се търси вариант да падне.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Алилуя, бейби, Алилууууууя, Амин ...... и бог да им прати опрощение на греховете! Щото пазарата не прощава и не забравя
Разкикерчването се отлага за 18ч. Загрявайте кръстовете и бедрата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
А така
Знае Абс как се прави
Ше им се дава ли...или ще им взима страха!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Абсе, ти да не си расъл в Бронкс или Харлем или в дъъъълбооока Алабама!Ти луд ли си бре................................
Родители нямаш ли????????
Някой да седне да тормози така синовете ми. ЩЕ ГО ИЗКЪРТЯ и него и баща му и братята му и дядо му ако има, барабар с майките и бабите............
Нищо чудно, че си лузър, то ти е генетично закодирано от най-ранна детска възраст.
Ще ти разкажа една подобна случка от далечното време когато бях 8и клас, а брат ми 4и............
А всичко си има толкова лесно и цивилизовано решение:
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (22-12-2016), toranagasan (22-12-2016), Skp (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
Aйде ще има още една ЧАВКА за РЕДА !!!)
Ей много лют този Минотавър.Избива зъби, не се шегува.
![]()
kypa (25-12-2016)