Дубурутря
БАБА МЕЦА има късо от началото на МАЙ на +950 пипа
Смята до ден два да изтупа темата "клуб 1000 пипа" и да се разпише![]()
![]()
![]()
Дубурутря
БАБА МЕЦА има късо от началото на МАЙ на +950 пипа
Смята до ден два да изтупа темата "клуб 1000 пипа" и да се разпише![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
РЕД-ът пак рисува ОМЪРЛУШЕНИЯ ПЕЛИКАН. Пак ще търбушим явно и без янки-нянки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (24-11-2016)
РЕДА си искара вече надницата за деня и сега се чуди,,,,,,)))))
БАБО МЕЦО на ,,,,,,да пекнеш !!!)
https://upload.wikimedia.org/wikiped...eastern_us.jpg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
звездоброец (24-11-2016), КинО (24-11-2016), toranagasan (24-11-2016), babaMETZA (24-11-2016), CVC (24-11-2016), REDA (24-11-2016), nnikos (24-11-2016), Happy68 (24-11-2016)
добро утро.. и на идея си немам колко още ще продължи този тренд.. леко ме е яд, че бързах вчера да затворя късите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
НА ви един виц, докато Доктор-Ът отиде да си купи ластици за пачките:
Spoiler:
Погребение. Вървят си опечелените след ковчега по пътя към гробищата. Тръснала обаче колата в един камък, отворил се ковчега и трупът се катурнал в една урва и заминал.
Долу в урвата дебнел ловец, чул че нещо изтупкало на 20-30м от него и му изстрелял две бренекета. Отишъл, гледа прострелян труп. Уплашил се много, т.к. хем убил човек, хем и бракониерствал. Метрал трупа на рамо и се запътил към близкото езеро, за да го хвърли.
Там обаче двама ловят нелегално риба с шашки динамит. Хвърлили, гръмнало и нещо тупнало до тях. Гледат труп на някакъв мъж, леко обезобразен. Напълнили гащите от страх, трябвало да се отърват от трупа. Метнали го на рамо и по тъмно отишли до най-близкия и най-натоварен път. Хвърлили трупа на пътя и избягали.
Карал си един човечец по пътя, обаче навън непрогледна мъгла. Изведнъж туп-друс, нещо минало под гумите му. Спрял, слязъл и гледа – сгазил някакъв пешеходец. Обаче нали бил съвестен, сложил го на задната седалка и газ към болницата.
Вкарали го в спешното и след 15 минути излязъл докторът:
- Спокойно, ще живее. Може да понакуцва до края на дните си, но ще живее!
REDA (24-11-2016), звездоброец (24-11-2016), toranagasan (24-11-2016), nnikos (24-11-2016)
Докторе, 5 минути вече се смея..
..седя и си мисля.. докараха го чак до 1,0500 кажи-речи.. дъл няма да се пробват Макулите да тестват мултигодишното дъно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да додат до РИМ и да не пият една ракия с Папата - срамота ще да е!
Доктор-Ът му е късо от 1,0930, което малко е, доста малко е!![]()
REDA (24-11-2016), звездоброец (24-11-2016), КинО (24-11-2016)