мушнах късо аз от 1,0562.. дано само не развалим хубави резултат от вчера..
мушнах късо аз от 1,0562.. дано само не развалим хубави резултат от вчера..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (24-11-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (24-11-2016)
нормално е да направи корекция след такова движение, ама ми се ще да е по-нататък.. да не е днес..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (24-11-2016)
аз на време успях да избягам засега от късите , просто одеве ми ударил тейк профита .А днес няма новини , които да притискат еврото и натиска.
иначе Анчето каза според звездите 1.07![]()
Ами според звездите си знам зодията, а 1.07 е просто първото фибо от голямото търкаляне надолу.![]()
Desi 88 (24-11-2016)
разубедих се за късите.. затворени на -13 пипа.. ще почивам днес...........
"аз на време успях да избягам засега от късите , просто одеве ми ударил тейк профита .А днес няма новини , които да притискат еврото и натиска.
иначе Анчето каза според звездите 1.07:)))" - Деси 88
досега имах някакъв респект към астрологичните й прогнози, но отворих мненията й през последните няколко дни ..... ами не знам какво да кажа - уж ще са къси, но ще са дълги .... ако някой желае, може да погледне - изумих се .... даже почвам да си мисля, че девойката просто ни взима за мезе. Ето какво имам предвид ...
вчера, 14:17ч
Надолу................няма надолу................
целта е 1.0735....................................
и после, в 14:27
Аз съм на къси от 1.1250 но си следя движенията ...........................
та ..... ако цената е за нагоре, защо й са късите ?????
Безплатен обяд няма!
REDA (24-11-2016), hanuman (24-11-2016), Desi 88 (24-11-2016), toranagasan (24-11-2016), D-12 (24-11-2016)
Здраве желаем чета
върви ли бизнеса с компире.....Бачо зелито сложи ли....
спорна да ви е на нивата!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Да ти кажа не й следя прогнозите ,дори това мнение от вчера за късите , което постваш тук не съм го видяла.Но помня нещо от преди няколко дни . Пак коментирахме нейна прогноза и колегата Дянков каза : Анчето каже ли за къси , отварям дълги![]()
Happy68 (24-11-2016)