стоп на 1,0570.. да заключим по-голяма печалба.. 1/2 затворени на 1,0555
стоп на 1,0570.. да заключим по-голяма печалба.. 1/2 затворени на 1,0555
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (23-11-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз се чудя дали да не ги махам и останалите.. нещо се запъна тука на 1,0550................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
http://profit.bg/news/Sukrovishte-za...id-156511.html
Ко стана бе, нали уж още 2000г щеше да е свършил петрола. Тоя откъде го внесоха???
Тя затова ли пак тръгна обезценката? Добре са си американците, как ще ги стигнем, е*а ли мааму, освен ако не отидем да живеем там!!!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (23-11-2016), toranagasan (23-11-2016)
всичко затворих аз на 1,0555.. отивам да пия кафе.. искарах си парите за него.. от машина де.. за кафене пари нема..
disel84 (23-11-2016), D-12 (23-11-2016), toranagasan (23-11-2016), КинО (23-11-2016)
ко беше във вал д изер да те черпя едно безплатно =шварц, експресо, каквото искаш
давай евроооо 1.2000 айде
1.05 ще издържи дъното от 2015 , нема лифи лифи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (23-11-2016)
Изпуснах аз входа за късите....чаках...чаках. ..излезнах и отишло без мен.
D-12 (23-11-2016)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (23-11-2016)