Авееее, ... спамерииии, ... ай бегайте оттука, ... тука само акдемично ...
Ефче, ...Почвай ги с голямата дръжка, ... ма хааа ...
![]()
Авееее, ... спамерииии, ... ай бегайте оттука, ... тука само акдемично ...
Ефче, ...Почвай ги с голямата дръжка, ... ма хааа ...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (11-07-2015)
Ще упълномощя трима "бодигарда " охранители на темата ...ще им дам пълни права да размахват дръжки палки и квото там намерят ..че на мен някак не ми ходи ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
оффф, Фафле трудно ми е с обяснениятаНо ще се опитам: първо пускаш фибо от Х до А и гледаш къде се спира т. Б, след като цената оформи т.Ц и след това пробие т.Б - пускаш и едно фибо от Б до Ц и чакаш Д
----------
Аз може ли ???Имам медали от републиканско по киокошинкай
..... но ще ти струвам скъпо
п.п. иначе белезници ще ти отиват![]()
Официялно си назначен !
Аз може ли ???Имам медали от републиканско по киокошинкай
..... но ще ти струвам скъпо
п.п. иначе белезници ще ти отиватследващият назначен охранител е Емо и другият който сигурно ще размахва бири и шарани е Плуто ...
надявам се добра тройка Ви спретнах ....
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
бе , то тройка нема лошо . ама малко на руска ми прилича
https://www.google.es/search?q=%D1%8...6dV1Tzg7MLM%3A
аве то руска тройка иди доди ама да не станете шведска тройка че тогаз ще има ах охбе , то тройка нема лошо . ама малко на руска ми прилича
https://www.google.es/search?q=%D1%8...6dV1Tzg7MLM%3A
аз доброволно се изнасям от темата щот си признавам че съм спамер по тез пимпируди и разни други фърчащи и вървящи назаде твари
единствено ефчето за мен е фея![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (11-07-2015)
То и на мен за тоз шведския вариант са ми асоциациите и затова си трая, че те сценариите са доста и някои от тях определено не ме кефят ...
Фея, фея, фея със крилца, и от време на време ни пудри нослетата със златен прашец ,че да сънуваме златни сънища![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване