Плуто, туй инстовия ъглец ганьовския ли си турил там брято грешно чертае ъглеца, да знаш
тоз на мт5-то е добре, ама на мт4 няма нищо общо с туй коет трябва да присъства на графиката, че отношенията на ъглеца изобщо не са както трябва
и даже мисля се променят допълнително ако промениш мащаба на графиката
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не съм го гледал за инстата .. и двата ли са с еднакви данни ../твойте/...... мойте са малко барнати ... писал съм го и преди , че е комбонация от няколко фактора .....
би ли написал изчисляването на ъглите ................едното май е по фибо
----------
язе бех на мастика с гаспачо ..............
изчисляването на ъглите не е важно в случая, важното е, че мт4 ган-фен-а не ги рисува както трябва - демек както и да изчислиш основния ъгъл другите няма да са правилнисамия инструмент в мт4 е сбъркан
ей ги тука един върху други:
ей го тука и кът се промени мащаба на графиката:
виж как 2х1 ъгъл на синьото съвпада с 4х1 ъгъл на сивото при равни 1х1 и 1х2 ъгли![]()