Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как ще си купиш AMG от търговия ?
То тва да не е скимни ми, дойде ми
Хайде по-сериозно, моля![]()
Ето така съкровище
http://krokotak.com/wp-content/uploads/2013/03/29.jpg
L1914 (11-07-2015)
Гледам сте се развихри в темата ....няма лошо ...ЗУП е индикатор който рисува хармоники ...аз лично ви съветвам да си ги рисувате на ръка. Как се рисуват ли ? Ами с фибо и фибо разширения по определени правила, в началото на темата мисля имаше моделите с фибо нивата .. Иначе за навлизане в дебрите на хармоничния анализ е нужно да се почете ...ей така просто да свързваш 3 точки по графиката не става ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Emil Enchev (11-07-2015)