Не повече от няколко минути на няколко седмици
От друга страна на седмична, може да се влиза на всеки бар
Както и на почти всеки на дневна, ако има такава система.
Не съм срещал, но би трябвало да има, защото рейнджа на дневните и седмичните барове е много голям![]()
Нещо не мога да ви схвана идеята на дейтрейдърите и целта ви да си наложите начина на търговия като по-успешен. То че съм прост, прост съм, признавам си. Ама с тия бързи проценти защо живеете още в България, защо нямате къщи по 2 млн евро и коли от 250 000 евро? Защо не управлявате мултимилионни фондове? Защо въобще си губите времето да пишете в този форум
И дейтрейдингът и средносрочното и дългосрочно търгуване си имат предимствата и недостатъците. Но всички (надявам се) знаят кои са успешните имена в бизнеса.
Така че успех на всички ви
А щом ви се спори - спорете си
Аз ще си чакам кротко следващата 1000 пипове сделка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (26-03-2015), pablo (26-03-2015)
аз кът ви чета тука и леко се комплексирам..
на мен най-голямата ми печалба е от 57 пипа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
звездоброец (26-03-2015)
Никой не казва, че е лошо да се търгува на Н4 и нагоре, казваме че такава търговия искаш мощен акаунт за да видиш изобщо нещо различно от минимална заплата. А факта, че хората харесват такава търговия е заради спокойствието като е толкова далеч стопа, не че няма пак да го удари, но по-важното е да издържи възможно най-много. Пък сега, че сме сложили едни 20% на тая позиция не е проблем, важното е пипсовете да се леят![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (26-03-2015)
Самозаблудата, че се прави нещо и напредва при малките фреймове отнема много време докато се прозре, а на високите дали изобщо ще се случи е единствено някакво допускане.Никой не казва, че е лошо да се търгува на Н4 и нагоре, казваме че такава търговия искаш мощен акаунт за да видиш изобщо нещо различно от минимална заплата. А факта, че хората харесват такава търговия е заради спокойствието като е толкова далеч стопа, не че няма пак да го удари, но по-важното е да издържи възможно най-много. Пък сега, че сме сложили едни 20% на тая позиция не е проблем, важното е пипсовете да се леят
----------
Успешните имена в бизнеса не търгуватНещо не мога да ви схвана идеята на дейтрейдърите и целта ви да си наложите начина на търговия като по-успешен. То че съм прост, прост съм, признавам си. Ама с тия бързи проценти защо живеете още в България, защо нямате къщи по 2 млн евро и коли от 250 000 евро? Защо не управлявате мултимилионни фондове? Защо въобще си губите времето да пишете в този форум
И дейтрейдингът и средносрочното и дългосрочно търгуване си имат предимствата и недостатъците. Но всички (надявам се) знаят кои са успешните имена в бизнеса.
Така че успех на всички ви
А щом ви се спори - спорете си
Аз ще си чакам кротко следващата 1000 пипове сделка
Във форума пишем поради липса на по-интересни занимания
А що се отнася за колите и къщите, защото явно не само ти, но и ние сме прости![]()
С малък акаунт и по 10 сделки дневно, след една година, когато дръпнеш чертата, едва ли ще видиш нещо по-различноНикой не казва, че е лошо да се търгува на Н4 и нагоре, казваме че такава търговия искаш мощен акаунт за да видиш изобщо нещо различно от минимална заплата. А факта, че хората харесват такава търговия е заради спокойствието като е толкова далеч стопа, не че няма пак да го удари, но по-важното е да издържи възможно най-много. Пък сега, че сме сложили едни 20% на тая позиция не е проблем, важното е пипсовете да се леят
Абе всеки да си се спасява, аз си гледам моята да върви
----------
Ей това подчертаното е много лошо, много, много лошо. Не трябва да е така, просто не трябва![]()
pablo (26-03-2015)
Не говорим за 10, а за 2-3 сделки интрадей или най-много няколко валути на Н1. Всичко нагоре при липса на съответния акаунт е абсолютно замозалъгване, че правиш нещо рискувайки по 30-40% и просто отлагайки неизбежното...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (26-03-2015)