Левскарино,аз се мъча с електронния часовник дето ми го подариха за нова година като покаже примерно 11:42 как да го сметна без калкулатор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (26-03-2015), L1914 (26-03-2015)
E kak да се справи с тези раздробени числа
Ако и беше дал да извади 500 от 1500, надали щеше да го обърка...
Пабло не е дете...ти помниш ли как се делят числа със затейка ?
Можеш ли да разделиш 0.345 на 0.012 без калкулатор ?
----------
Добре, хайде още по-просто, с какъв обем са ти тези 500пипа ?
чакай да си вземе моливче де, то наум не става.......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сега по въпроса с процентите,в тоя вид търговия когато се гонят много пипсове за няколко месеца процента от една сделка няма как да е много голям ако си действал разумно,но тука се получава натрупване и през тези няколко месеца могат да ти излезят 10-на сделки,естествено не всички по 1000 пипса,но някои може и да са с повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за да ти излязат 10-тина сделки трябва да търгуваш поне 15 инструмента, все пак има и стопове, а тез сигнали от дневна нагоре мен поне ми излизат по 1 на два три месеца, че и повече
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
100 (26-03-2015)
Трудно е - определено трябва калкулатор![]()
![]()
Ще ми трябва лист и химикал - на ум вече ми е трудно![]()
...... преди няколко години щях да го сметна и на ум за нула време, но явно мозъкът ми деградира
..... или го мързи
![]()
![]()
![]()
т.е. 23% за 4 месеца и половина
Моята сделка, с която дадох пример е 4% за 14 минути![]()
![]()
Аз търгувах към 28 инструмента и да има стопове ,и те са от порядъка на 100-на пипса.,и сделки имах предостатъчно,обаче трябват няколко месеца понякога за да захапе хубав тренд,и тогава си е струвало чакането.Обаче през останалото време,за да не е изгубено интрадея си е необходим.
Това значи ли че за 2 часа и 20 минути, ще направиш 40% ?
Левскарино, сделката може да е за 4 минути, ма реално си е за много повече време, щото не е пускаш платформата, пущаш и затваряш и край.
Дремеш си с часове, като котка пред миша дупка![]()
А дано, ама надали![]()
![]()
ПП ако бях влезнал с обем 10 пъти по-голям - тези 40% щяха да са готови за 14 бара![]()
+1Левскарино, сделката може да е за 4 минути, ма реално си е за много повече време, щото не е пускаш платформата, пущаш и затваряш и край.
Дремеш си с часове, като котка пред миша дупка
Прав си - просто давах примерА представи си колко време трябва да дремеш пред графиките на седмична, за да видиш сигнал за вход
А и съм на мнението на 100-то
![]()