на мен това ми прилича на търговия без ясна цел и защита от фалит
на мен това ми прилича на търговия без ясна цел и защита от фалит
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вход дълги при Дакса- 9960, 16януари сабалянха
Изход- 11840-11март, по ракиено време.
Обем- 0.07
Стоп 80 пункта, периодично местен на +![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (26-03-2015)
И аз не мога да разбера някои колеги дето като ги попитам за профита им ми се сърдятНещо не мога да ви схвана идеята на дейтрейдърите и целта ви да си наложите начина на търговия като по-успешен. То че съм прост, прост съм, признавам си. Ама с тия бързи проценти защо живеете още в България, защо нямате къщи по 2 млн евро и коли от 250 000 евро? Защо не управлявате мултимилионни фондове? Защо въобще си губите времето да пишете в този форум
И дейтрейдингът и средносрочното и дългосрочно търгуване си имат предимствата и недостатъците. Но всички (надявам се) знаят кои са успешните имена в бизнеса.
Така че успех на всички ви
А щом ви се спори - спорете си
Аз ще си чакам кротко следващата 1000 пипове сделка
Бих се съгласил със всеки дневен трейдър които може да ми покаже профит по голям от моя /моя не е голям но го имам/ бих се съгласил и с всеки робот само да има по голям от моя профит нооооооооооооо всеки път като ги питам за профита /удрям на камък/
За това си следвам моята стратегия колкото и грешна да е тя.
D-12 (26-03-2015)
Това също е много субективен пункт. Тези 30-40% риск са около 20-40 пъти повече от това, което аз си позволявам като стоп. АЗ!
Абе трейдърите се делят само на две основни категории - УСПЕШНИ и НЕУСПЕШНИИ всеки си знае и отговаря за себе си в коя графа спада. Останалите критерии за разделяне са абсолютно без никакво значение
----------
ЕЕЕ, къде ходиш бе, знаеш ли как ми домиля за теб......не го считай за се*суален тормоз на работното място. Да се застраховам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д дванайстко, заради теб надничам тук от време на време,за да се развеселявамЕЕЕ, къде ходиш бе, знаеш ли как ми домиля за теб......не го считай за се*суален тормоз на работното място. Да се застраховам
Ако щеш вярвай![]()
D-12 (26-03-2015)
Диплим я тука, отде да отмъкнем 1000 пипа от пазара, гешефтарска работа.
За съжаление, към настоящия момент, нямам нищо над 200 точки текущ плюс. И среброто си изяде преди малко предимството![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (26-03-2015)
За последното си прав, трейдърите са успешни и неуспешни, но дори да си успешен на големите фреймове не можеш да печелиш с малък акаунт, само това е проблема. И не говорим за риск на сделка, а за общия риск, на който подлагаш акаунта с N на брой паралени позиции и те ще са точно такива защото няма как иначе имаш повече от 2-3 позиции в месеца. Печалбата се определя като максимално покачване на акаунта, но спрямо максималния дроудаун. И тука Олег е прав, ти на М15 ти трябват месеци за да разбереш дали изобщо правиш нещо, а на големите фреймове ще са години.Това също е много субективен пункт. Тези 30-40% риск са около 20-40 пъти повече от това, което аз си позволявам като стоп. АЗ!
Абе трейдърите се делят само на две основни категории - УСПЕШНИ и НЕУСПЕШНИИ всеки си знае и отговаря за себе си в коя графа спада. Останалите критерии за разделяне са абсолютно без никакво значение
[COLOR="Silver"]
Аз харесвам и двата типа търговия, но всичко с времето си и според възможностите (акаунт и умения). В момента основно съм изумен как трейдъри(не визирам никой конкретно), който претендират, че са печеливши не могат да направят елементарна сметка колко рискуват и какво има насреща??
ето ти моите отворени сделки.....за 1 ден около 100 пипа .....И аз не мога да разбера някои колеги дето като ги попитам за профита им ми се сърдят
Бих се съгласил със всеки дневен трейдър които може да ми покаже профит по голям от моя /моя не е голям но го имам/ бих се съгласил и с всеки робот само да има по голям от моя профит нооооооооооооо всеки път като ги питам за профита /удрям на камък/
За това си следвам моята стратегия колкото и грешна да е тя.
![]()
аз 1000 пипса от една сделка не мога да изкарам
най-много 300 да изчакам и то много рядко и ако станат относително бързо,
голямо търпило трябва пък мойто не е чак толкова![]()
D-12 (26-03-2015)
1000 пипса съм виждал само като забравя някое демо и случайно го отворя след това. Ако са реални и ги следиш - трудна работа е да не ги прибереш по-отрано.