Прецакахме Белене, прецакахме Южен поток все проекти за милиарди и сега защо те не искали да работят с нас повече.
А пък Финландия тия дни парламента им гласува същия тоя Росатом да им построи АЕЦ
Прецакахме Белене, прецакахме Южен поток все проекти за милиарди и сега защо те не искали да работят с нас повече.
А пък Финландия тия дни парламента им гласува същия тоя Росатом да им построи АЕЦ
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Едни путинови пари още от времето на Гоце се прибраха с обещания за така наречения Голям шлем.......
това беше план за вкарване на Русия на 100 % в енергетиката на България и естествено с цел последващ политически натиск,понеже бяхме на прага за приемането ни в ЕС.Всъщност сега най-доброто което се случи е именно това че нито един от тези политически проекти не се осъществи.Лошото е че през всичкото това време,покрай тях потънаха и много държавни пари изкрадени от политици и олигарси.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (05-12-2014)
Мда, това не беше махлеснко подмятане. И никога не е било.Дъщеря ти тъкмо ще е завършила в САЩ и ще се върне на топло тука при нас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че не се бъркам но поръчките минаха през Боковото и Орешковото правителства- кой каквото има да прави ресто си е негов проблем, но цената и доставките са национален въпрос тъй като всеки ползва, а провала на такива проекти не остава без последствия, но по роден обичай обикновено го наяждат тия дето ни лук са яли ни лук мирисали
Абе, човек, ти не разбра ли, че никой от нас не иска "някой да е прибрал пари" И да ни излезе скъпо. Но това са проекти, които ако не ние, някой друг ги строи. Гърция, Турция и др. А ние изоставаме, заради зомбиране и сорсороидство.Едни путинови пари още от времето на Гоце се прибраха с обещания за така наречения Голям шлем.......
това беше план за вкарване на Русия на 100 % в енергетиката на България и естествено с цел последващ политически натиск,понеже бяхме на прага за приемането ни в ЕС.Всъщност сега най-доброто което се случи е именно това че нито един от тези политически проекти не се осъществи.Лошото е че през всичкото това време,покрай тях потънаха и много държавни пари изкрадени от политици и олигарси.....
А ердонаговите по приемливи са от Путиновите, че до него сега трябва да опъваме килимче да се връзваме за алтернативитеЕдни путинови пари още от времето на Гоце се прибраха с обещания за така наречения Голям шлем.......
Някак си нелогично ми звучи, хем сме имали такова силно руско лоби и поклонничество, а пък другите ще строят, ние не сме били клекнали, другите са клекнали... аз това не разбирам, как другите могат да се споразумеят така че да имат държавите им интерес, а ние не можем... толкова е силно лобито и поклонничеството, че са си давали гз за без пари... може и да има логика, аз все още не я откривам![]()
Skp (05-12-2014)
не виждам нищо махленско, нищо не съм казал обидно по адрес на детето ѝ (за разлика от нейните подмятания), а ирония съм изказал и то само по адрес на проруската ѝ ориентация и нищо извън нейните политическа ориентация.
дай да не се държим по нататък като дебили, и да си разясняваме дали в репликата ми има подигравка или софтзакачка - но тъй като гледам, май настроенията ви са нажежени до червено , щом сте толкова докачливи - май трябва на лекар да се ходи.![]()
RyMu (05-12-2014)
Нарцисизмьт и манията за величие лекуват ли се? Ако да, радвам се
Попаднахте ли на видеозапис... Боко... някакви клепания с ушиискам да го видя какви пак ги е вършил, забавен е, а нищо не намирам
![]()
Ок ...........................................не виждам нищо махленско, нищо не съм казал обидно по адрес на детето ѝ (за разлика от нейните подмятания), а ирония съм изказал и то само по адрес на проруската ѝ ориентация и нищо извън нейните политическа ориентация.
дай да не се държим по нататък като дебили, и да си разясняваме дали в репликата ми има подигравка или софтзакачка - но тъй като гледам, май настроенията ви са нажежени до червено , щом сте толкова докачливи - май трябва на лекар да се ходи................................................... ..................................
П.П. Само не виждам защо въобще трябва да се намесват децата в нашите спорове. Това ти го започна.![]()