бе важно е спам да става , че имам лимит на ден а след малко си тръгвам от работа...Ами аз един вид помолих маста да ми обясни, а тя аристократично му забраниНо от толкова щуротии е лесно човек да притъпи усещане за разговора
![]()
бе важно е спам да става , че имам лимит на ден а след малко си тръгвам от работа...Ами аз един вид помолих маста да ми обясни, а тя аристократично му забраниНо от толкова щуротии е лесно човек да притъпи усещане за разговора
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наблюденията ми са, че не се изискват много усилия, за да покриеш нормата, само набележи една цел и обстановката ще те предразположи![]()
----------------------------------------------------
И в какво се изразява това политическо влияниеСпоред мен си е демонстрация на потъпкване на интересите ни
За гърция може.. за турция може.. политическо влияние.. в какво се изразява, не разбирам, би ли обяснил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лека нощ,утре продължаваме , не бойте се ... ще се отваряме , няма да ви изоставя без да осъзнаете невежеството си
![]()
mck (06-12-2014)
о аз се справям чудесно, винаги си изпълвам лимита...за разлика от търговията.....Наблюденията ми са, че не се изискват много усилия, за да покриеш нормата, само набележи една цел и обстановката ще те предразположи
----------
е лека нощ..................лека нощ,утре продължаваме , не бойте се ... ще се отваряме , няма да ви изоставя без да осъзнаете невежеството си
![]()
fhsfhsfhsfhsfhsfhsfhsfhsf
Вчера и руският енергиен министър Александър Новак обяви спирането на строителството на газопровода през територията на България, а премиерът Бойко Борисов разговаря по тема на поредица от срещи на най-високо ниво в Брюксел. Решението за спиране на строителството на "Южен поток" е окончателно, заявява Новак, цитиран от ТАСС.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Nyama-ofitsial...id-131992.html