Novak на мен за това са ми толкова смешни тия парцали дават по телевизията бягат като дявол от тамян и чудят какви глупости да плямпат
Novak на мен за това са ми толкова смешни тия парцали дават по телевизията бягат като дявол от тамян и чудят какви глупости да плямпат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, по това спор няма, но той не е интересн точно този договор си мисля аз, който бяха излезли цифри в пространството някой ако се разтърси ще ги намери- интересни са последващите неща, заради които ни изцакаха от ЕС
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Някой решил да хвърля едни милиарди, да си стои тръбичка през Черно море, и ще я държи празна. Смешно. Пък и да иска да и запълни капацитета, ЕС държи 30% да са за други доставчици. От Марс примерно. Единственото по същество чух вчера от Бойко. Явно има добри съветници.Каза, че ще пита в Брюксел, ще разрешат ли на Гърция, да минава тръбата през тях. Нали и те са от ЕС. Моето мнение е, че и разрешат, и пари даже ще им дадат да си ч построят. Пък междувременно ще гледаме тъпо, и ще спорим кой какви задници ближе.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak ти само си представи ако бяха гърците на нашето място колко обезщетения щяха да искат да ли ще е само по 10 на елката![]()
ако разрешат газопровода да мине през Гърция, ще е най-голямата гавра с българския народ..Някой решил да хвърля едни милиарди, да си стои тръбичка през Черно море, и ще я държи празна. Смешно. Пък и да иска да и запълни капацитета, ЕС държи 30% да са за други доставчици. От Марс примерно. Единственото по същество чух вчера от Бойко. Явно има добри съветници.Каза, че ще пита в Брюксел, ще разрешат ли на Гърция, да минава тръбата през тях. Нали и те са от ЕС. Моето мнение е, че и разрешат, и пари даже ще им дадат да си ч построят. Пък междувременно ще гледаме тъпо, и ще спорим кой какви задници ближе.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Skp (04-12-2014)
Аз не се съмнявам, че гърците ще разрешат, с удоволствие ще прегърнат тази идея.
тя Меркел ги обича гърците и ще им разреши тръбата да мине през тяхна територия.. 400 милиона на година сега в техния джоб вместо в нашия..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Според мен това спиране ще е довреме, но да видим как ще се развият нещата...Някой решил да хвърля едни милиарди, да си стои тръбичка през Черно море, и ще я държи празна. Смешно. Пък и да иска да и запълни капацитета, ЕС държи 30% да са за други доставчици. От Марс примерно. Единственото по същество чух вчера от Бойко. Явно има добри съветници.Каза, че ще пита в Брюксел, ще разрешат ли на Гърция, да минава тръбата през тях. Нали и те са от ЕС. Моето мнение е, че и разрешат, и пари даже ще им дадат да си ч построят. Пък междувременно ще гледаме тъпо, и ще спорим кой какви задници ближе.
Гърците какво можели
........
Сринаха се цените на горивата в Гърция
Бензинът и дизелът са на нива отпреди 4 години
http://www.blitz.bg/news/article/306316