Ми ако така шъ е караме, аз искам да съберете по някоя стотинка и да ми купите за рождения ден това http://www.hodinkee.com/blog/introdu...etails-pricing![]()
![]()
Ми ако така шъ е караме, аз искам да съберете по някоя стотинка и да ми купите за рождения ден това http://www.hodinkee.com/blog/introdu...etails-pricing![]()
![]()
wannabe (13-11-2014)
Не съм прочел твоя пост. Няма да покажем нищо с такава дребна сума. Просто колегиалност. И аз съм имал тежки моменти, благодарение на форекса, а предполагам и всички ние щом пишем тук.
penman, имаш ли scrill е-майл?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дайте да не стигаме до такава взаимопомощ. Аз съм спечелил 500 долара и ще е ми е много по-полезно да си получа парите и с тях да си заработя 50, че и
повече пари и Инстата да ми разрешат да ги изтегля. Защото нали виждате какво става и в страната - държавата нехае, политиците гуляят, а хората събират дарения, за да
помагат на крайно нуждаещите се. Ами унизително е. Ето аз имам 26 години трудов стаж и съм си плащал всякави осигуровки и дори в три пенсионни фонда - държавен задължителен,
втори задължителен частен и трети по желание. Обаче се оказва, че докато не навърша години за пенсия нямам право на стотинка. А аз ми е трудно да повярвам, че ще ги доживея.
Ако живеех в Англия или Германия, а може и Италия, то за този стаж щях да имам право на частична пенсия. Като смятам, то ще повече от 60% от сумата, която бих получавал за пълна пенсия.
Но моите пари са отишли за някоя бременна циганка, която никога няма да работи и час, освен да ражда. Как да не псува човек.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За държавата не ми се говори. Аз за детето не мога да взема направление нито за изследване, нито за преглед при специалист и плащам. На запад и прегледите и лекарствата дори за деца са безплатни. Живял съм там, имам и познати. Тромаво е като при нас, но се случва.
В крайна сметка ти нищо не искаш, аз ти предлагам. Ще почерпиш от следващата награда.
И по-бодро... за там няма ред. Може и ние да не видим заветната пенсия от 200 лв.
Мисли положително! Ще си вземеш наградата, а дотогава няма да ти изпуши харда.
penman (13-11-2014)
Гадно е защото аз в момента почти нямам положителни емоции и се хванах за тази победа от състезанието като удавник за сламка.За държавата не ми се говори. Аз за детето не мога да взема направление нито за изследване, нито за преглед при специалист и плащам. На запад и прегледите и лекарствата дори за деца са безплатни. Живял съм там, имам и познати. Тромаво е като при нас, но се случва.
В крайна сметка ти нищо не искаш, аз ти предлагам. Ще почерпиш от следващата награда.
И по-бодро... за там няма ред. Може и ние да не видим заветната пенсия от 200 лв.
Мисли положително! Ще си вземеш наградата, а дотогава няма да ти изпуши харда.
Сега дойде верификацията на първо ниво, а съм подал документите едновременно и другите две сметки ги верифицираха със същите атрибути за секунди.
Утре в най-добрият случай ще получа поредното писмо от състезателния отдел, че сметката ми не отговаря и дано поне стане ясна причината и тя да е липсата на втора верификация.
Да знаете, че вече не дават бонус пари без двойно верифициране. Ако са си ваши парите - тогава може.
Иначе можете да ми пишете на мейла penman@abv.bg и скрил акаунта е същия.![]()
Звездолин (13-11-2014)
Левски, ама да не вземат ти се напукат петичките ако ти го купимМи ако така шъ е караме, аз искам да съберете по някоя стотинка и да ми купите за рождения ден това http://www.hodinkee.com/blog/introdu...etails-pricing![]()
![]()
Последна редакция от Novak : 13-11-2014 на 21:38
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не му купувайте часовника,някой чорбар ще вземе да му го настъпи на стадиона докато ги въргалят с другите семкари и ще го е яд после.![]()
wannabe (13-11-2014)
Факт е, че спечелих състезанието в петък и ми се полагат 500 долара бонус. Дотук с добрите новини.
Да, ако ми бяха превели тези пари щях да търгувам с тях и нямаше да имам време за форума.
Дори си бях подготвил стратегия какво и как и с колко обем ще търгувам.
Но парите не дойдоха и няма близка перспектива това да се случи.
Не харесвам това, но в момента парите в много области са всичко.
Да вземем футбола - виж какво остана от двата гранда Левски и ЦСКА без пари? Без думи.
А едно провинциално отборче Лудогорец какво прави благодарение на многото пари.
Нищо, че има два файтона фенове.![]()
You have successfully sent USD 5 (USD 5.00) to ......... (penman@abv.bg) on Thu Nov 13 20:38:41 CET 2014.
Уверявам ви не боли, даже напротив
Дано е заразно!
penman (13-11-2014)