wannabe (13-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз ще пратя 5-6$ , ако тва ще ти реши проблема и спреш да мрънкаш...
----------
Уж специалист , пък : 'казаха ми; . Нещо не се връзва.Имах два диска една 80-ка и една 160-ка преди два дни ги подарих. Що не каза по-рано , че ти е толкова важно щях да ти дам единия. В продавалника 80-ката върви 25 кинта макс. Да ти купя една ако тва ше ти реши всички проблеми...Значи това е относително и не го приемай буквално. Прието е да се казва, че първите 3 години харда би трябвало да няма проблеми и
горе долу толкова му е гаранцията. Минат ли може да почне да дава дефекти и да се скапва по всяко време. Много е важно как е експлоатиран, естествено.
Ако е само за сърфиране, то може да изкара и 10 години евентуално. Най-много съсипват диска записването на торенти, честото триене и презаписване на всякакви файлове,
форматирането също си има лимит. Аз например така скапах първия си хард диск. През половин година преинсталирах системата с пълен формат на диска и нямаше и 3 години и той се срина тотално.
Казаха ми, че имало лимит на форматите и аз явно съм ги достигнал. На Д диск качвам торентите и там вече се чака по 3-4 минути за обръщение към филм или файл.
----------
Малко изнагляваш братМи ако така шъ е караме, аз искам да съберете по някоя стотинка и да ми купите за рождения ден това http://www.hodinkee.com/blog/introdu...etails-pricing![]()
Ма ку ш'си праим такива подаръци след два месеца няма да върна нещо такова :
[IMG][/IMG]
Дори и ще ви благославаям всяка коледа![]()
Последна редакция от wannabe : 13-11-2014 на 22:09
L1914 (14-11-2014)
Хиляди, хиляди благодарности, колега. Такъв жест не помня да съм получавал от години. ( всъщност май никога не съм ).
Ще се реванширам. В това ме бива поне. Общо взето цял живот правя реванши в аванс и сега ще ми е за първи път постфактум.
Трябва да преспя, за да го асимилирам. Имало още добри хора. Слава Богу!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За нищо! Успех с намирането на най-доброто решение на проблема! Реванш не е нужен!Хиляди, хиляди благодарности, колега. Такъв жест не помня да съм получавал от години. ( всъщност май никога не съм ).
Ще се реванширам. В това ме бива поне. Общо взето цял живот правя реванши в аванс и сега ще ми е за първи път постфактум.
Трябва да преспя, за да го асимилирам. Имало още добри хора. Слава Богу!
Натрий им носа с новата стратегия и превърни бонуса в реални пари!
penman (13-11-2014)
Уж специалист , пък : 'казаха ми; . Нещо не се връзва.Имах два диска една 80-ка и една 160-ка преди два дни ги подарих. Що не каза по-рано , че ти е толкова важно щях да ти дам единия. В продавалника 80-ката върви 25 кинта макс. Да ти купя една ако тва ше ти реши всички проблеми...
"Казаха ми", защото аз колкото и да съм работил с всякакви компютри не се приемам за последна инстанция. Споменах, че сам съсипах един хард диск от прекалено форматиране.
Но това не е меродавно. Може да си чувал за МАРИЯН МАРИНОВ, много печен систем администратор. Преди време бях на един курс при него за RAID системи - съвсем дилетантски обяснено
това са системи, при които информацията с която работиш се записва поне на две места ( два харда ) и ако единия откаже, то продължава да работи другия без ти дори да усетиш.
Това рядко се ползва в домашни условия, а е характерно за фирми и дейта центрове с огромна и ценна информация.
И Мариян ни запозна подробно с конструкцията на харда и какво най-много го поврежда. Много готин лектор, защото поднася информацията с хумор и разрешава да се
води дискусия по време на лекцията. След това се ходи и на по бира, разбира се.
И някой попита колко е средно продължителността на живота на един диск. Той се засмя и обясни, че е доста относителни и зависи как се ползва, но
е прието, че след третата година харда вече влиза във фаза, когато може всеки момент да издаде багажа.Това имах предвид.
Позовавам се на авторитет в бранша.![]()
penman (14-11-2014)
Ликувай народе, имаме напредък!
L1914 (14-11-2014)