на практика какво се получава ? Иснстата не те признават за шампион ?Направихме чисто нова сметка и тя беше верифицирана на секундата. Писах на финансистите да пратят парите, но вече повече от 24 часа няма ни вест, ни кост.
на практика какво се получава ? Иснстата не те признават за шампион ?Направихме чисто нова сметка и тя беше верифицирана на секундата. Писах на финансистите да пратят парите, но вече повече от 24 часа няма ни вест, ни кост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (13-11-2014)
Така ли? Не знаех, че има телефон в България. С писането на английски се оправям, но с лафенето по телефон не ме бива особено.penman ,
защо не опиташ да им се обадиш по телефона ,
ето тук е и този за България
https://www.instaforex.com/ru/support.php
Няма да ме разберат.Затова е хубаво човек да работи с брокери, които имат офис в страната, където живееш.
Отиваш на място и ги караш те да свършат това, което твърдят, че аз не мога.
Признават ме шампион и дори са ми го честитили, но какъв кяр като ме правят на маймуна за наградата.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
спокойно , ще ти платят хората, щом си получил поздравления , това с плик върви , не само с празни думи .Признават ме шампион и дори са ми го честитили, но какъв кяр като ме правят на маймуна за наградата.
ама защо да те правят на маймунПризнават ме шампион и дори са ми го честитили, но какъв кяр като ме правят на маймуна за наградата.
в условията за тези конкурси ясно се пише че право на частие има т трейдъри които имат регистрирана реална сметка и награда се изплаща в рамките на 30 дни след като приключат всички проверки така че хората са си във срока и може точно на 30-я ден да ги превеждат
penman (13-11-2014)
Аз вече го писах, но вероятно не си прочел и затова пак повтарям - те ми пращат линк за регистрация и държат да се регистрирам през него.ама защо да те правят на маймун
в условията за тези конкурси ясно се пише че право на частие има т трейдъри които имат регистрирана реална сметка и награда се изплаща в рамките на 30 дни след като приключат всички проверки така че хората са си във срока и може точно на 30-я ден да ги превеждат
Обаче същия линк е вързан с някаква афилейт програма. Давам им сметката и те казват - "Тази сметка не отговаря на условията. Има партньорска програма към нея"
И пак настояват да регистрирам през техния линк. Дават ми грешен линк! Писах на съпорта в чата и те се съгласиха, че линка е грешен и ми дадоха друг, но от
състезателен отдел пак ми отхвърлиха сметката със същия текст в писмото.
Аз дори имам вече чувството, че в този отдел ( състезателен ) не работят хора, а отговаря компютър. Всяка сутрин по едно и също време вече трети ден ми идва
едно и също съобщение, че сметката ми не отговаря на условията и да регистрирам нова от линка, който ми дават ( грешен както се оказа).
Веднага им пиша, но няма отговор. Правя сметка и пиша и на следващата сутрин пак същото безчувствено писмо.
Имах подобен случай с един наш мобилен оператор. Надписаха ми сметката и в магазина ми казаха, че е най-бързо да подам възражение онлайн на сайта им.
Подробно им описах случая и получих - автоматичен отговор, че след направената проверка сметката ми е същата.
Няколко пъти им обясних и все получавах един и същи отговор. Накрая се ядосах и писах - "Абе вие идиоти ли сте или да?"
Но никаква реакция от моята провокация - пак същото безизразно писмо. Затова много пъти ме яд, че нямам приятели добри хакери.![]()
Грешката е в теб, в съпорта не знаят, че сметката ти вече има прикачена партньорска програма.
penman (13-11-2014)
Защо да е в мен? Аз регистрирам чисто нова сметка и мястото за афилейт код го оставям празно. Така си мислех, че спазвам правилата да е чиста сметката от партньорски програми.
Обаче от съпорта ми обясниха, че няма значение дали съм въвел код или не - самият линк за регистрация идвал от афф. програма.
Но този линк ми го пращат в писмото от състезателен отдел и непрекъснато държат и натъртват да го ползвам точно него за регистрация.
А той е грешен. Дали умишлено, но е факт, че после се позовават на тази грешка. Писах им, че ми дават грешен линк но отговор не последва.
От съпорта също бият отбой и казват да контактувам с въпросния състезателен отдел. Този отдел, койти ми праща два пъти дневно съвсем стандартни съобщения -
1. Господине регистрирайте се от този линк задължително.
и
2. Вашата сметка не отговаря на условията.
Нали сте чели Параграф 22?
Днес направих трета сметка, но сега не ми я верифицират, защото сигурно е съмнително три дни подред един и същ човек да
регистрира празни реални сметки.
Все повече ми се набива в очите, че в тази фирма всеки отдел е сам за себе си и не само, че не си помагат и говорят, ами и май се мразят.
Прехвърлят моя проблем като горещ картоф и никой не се нае да го реши. Вероятно чакат или да ми писне и да се откажа или да им тегля една и
да ме изхвърлят за лошо поведение.![]()
penman в момента търгуваш ли с сметката си в инстата ?
Бахти драмата...
Където и да отворя все се занимавате с на пенман пробелмите.
Сам се вкарваш във филми...
Никой не прави нищо против тебе, просто системата им е тромава.
И тук като на всякъде във форекса търпението и здравите нерви са решаващи за успеха.
Във всеки случай търси решението при брокера.
Тук във форума и 500 мнения да напишеш все тая, те не го четат този форум.
Вместо да хабиш енергия тук и да си развиваш теориите за световната конспирация против тебе, вземи води по-усилена и целенасочена кореспонденция с брокера за да тисе реши проблема.
покрай колегата все драми и приключенияБахти драмата.явно не му върви много
wannabe (13-11-2014)