Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (12-11-2014)
Нито Олег, нито някой друг е отричал, че Бачо е изключително полезен за форума с темата сиТова че на някои им е опериран смешника и не разбират от шеги ..................
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Kakво друго да взема, аз си деградирам малко по малко
А РЕДА е най-полезният чиляк из целият форум !!!
Ето виж, че даже току що питах и защо така напоследък чезне
Не ми се струва нормално
И наистина, като ще адвокатсваш,вземи се запознай с нещата, защото наистина си в грешка !
фицката (11-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (11-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (11-11-2014)
Гледам и не вярвам на ушите си,с безмислени постове кака се трупат бонуси и ми е интересно тези парички по 2-3000 някои имат и 4000 дали са ви преведени по бонус сметките и какво направихте с тях?Удвоихте ли ги или ги занулихте,а ако някой пусне и тема "Какво направих с бонусите за безмислено писане у форумо "ще бъде интересно четиво за подрастващите,о и за всички останали
Стигам до извода,че и с безмислено писане могат да се правят пари стига да има кой да те чете,не че политиците не са я доказали тази теза,а сега виждам това модерно течение и при така наречените трейдъри![]()
zembo (11-11-2014)
Оставете ПРАСЮ намира![]()
и не цапайте темата на РЕДА толкова много
Моля..........
Тия двамата по-горе са ми помогнали страшно много /и не само на мен/ и не заслужават такова отношение.
Лека нощ
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Oleg (11-11-2014), фицката (11-11-2014), Fafa (11-11-2014), REDA (12-11-2014), toranagasan (12-11-2014)
Добре дошъл Бокозагуби се
тука сме така
![]()
Защото явно само ние виждаме истинските факти, а не само вицовете, които пуска. Аз примерно откакто се зачетох тук, в тази тема, има-няма 2-3 седмици и искам не искам почнах да му чета бисерите на прасьо установих най-обективно, че все наобратно познава. Самочувствие обаче до небето, пък някой ако му каже истината в лицето бива низвергнат и оквичан с какви ли не епитети, което е доста смешно разбира се - пак обективно погледнато.![]()
Парадоксалното е, че като познае 1 на 20 му се лепват няколко будали, които почват да го питат: а сега накъде, а сега докъде, ама дали има още надежда, ама стигнахме ли... пък има и една която постоянно му е лепната и му ръкопляска, нищо че постоянно я лъже с прогнозите - бе смехория. Ама какво да го правиш - човешки психики всякакви..
----------
Абсолютно съгласна!Както и с всичко останало, което каза.
![]()
Дано нещо е влязло и в тиквата на прасьо, ама леко се съмнявам - то на дебелите тикви само в кората докато влезе, пък за по-навътре....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz