Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-11-2014)
Че кой е казал, че си мисля така ?Първоначално написано от Ели2356
Олег, да спиш, ядеш и тренираш не е най-голямото постижение в живота както днес се похвали, че си мислиш - взимаш пример от много лош пример - само това мога да ти кажа.
А бе хора, престанете да си съчинявате някакви истории и да си вярвате в тях, а после да убеждавате и другите в тях. Няма да станат истина, колкото и да го искате !!!
А пък от кой взимам пример си е моя работа и хич не ми дреме, кой какво си мисли !
Вие винаги ли търсите подкрепа от някой за да извършите някое действие ? Собствена визия нямате ли си за нещата ?
Цървул е, зарзаватчийкакакво да е
---------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПриродатаТова е ФОООРУМ, за пропаднали типове !!!
Тук хората идват да пишат/четат, за да избягат от гадното си ежедневие, други идват за да се повеселят, трети идват за нещо друго и те така.
Елка решила да се взима много насериозно и да прави психопрофили на фиктивни данни, в най-честите случаи. Е кой й е виновен. А ти пък й пригласяш все едно прави събитието на годината
А бе пийте си млякото, дъвчете си шоколада и лягайте да спитесамо тя може да сътвори таквоз нищо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
нямах това предвид , но защо ще обижда и други хора , преди малко в темата за АБВ 10 човека ти благодариха , сега всички ли сме ...Цървул е, зарзаватчийка какво да е
и ти сега . не я обиждай нали ви каза лека нощ ..стига толкова , нали пазара е важен , какво толкова има да се дели тук , а и Реда все пак...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааа......сега те прочетох.
Noreason, свестен човек си - ти си го знаеш предполагам.И точно затова ти се чудя: разпозна се в някоя лоша категория, спомената от мен ли? И продължавам да се чудя как може свестни хора да попадат в негативни категории, ама нейсе.. Вземи се вземи и ти насериозно най-после и си изкарай някой пип сам, вместо да питаш тоя оня накъде и докъде.
.. пък и грешните хора да питаш..
пп: Проблеми с Фицката нямам и никога не съм имала.
пп2:.. пък ако се вслушаш в съвета ми може и някой ден да те видим с друг ник...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-11-2014 на 00:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (12-11-2014)
ЕЛИ ..еЛИ ..джудже малко на 3 годиниВземи се вземи и ти насериозно най-после и си изкарай някой пип сам, вместо да питаш тоя оня накъде и докъде.
Помниш ли какво написа миналата седмица :
Моля ви не ми казвайте какво да правя , много ви моля
.................................................. ..........
аз няма да кажа това , ще цитирам думите на една моя приятелка казани по друг повод не във връзка с пазара :
та тя навремето беше казала на един задник :
Не ми казвай какво да правя , за да не ти кажа къде да идеш ( на майната си..)...коментират с ирония анализаторите
...............................
абе SKP или там каквото си , защо ме подведе бе
селнах гепито и ми взе 10 пипа , сега няма да спя цяла нощ ...абе защо ме обърка ти така мен бе
шпионин![]()
Аз ако знаех, щях да им го дамнямах това предвид , но защо ще обижда и други хора , преди малко в темата за АБВ 10 човека ти благодариха , сега всички ли сме ...
и ти сега . не я обиждай нали ви каза лека нощ ..стига толкова , нали пазара е важен , какво толкова има да се дели тук , а и Реда все пак...
--------------------------------------
офф излязоха ми пипсовете в гепито слава наАз ако знаех, щях да им го дам
ти какво ще даваш , нямам идея наборе ..не съм навътре в нещата , но аз мисля да взема от пазара , че инак ...лошо
Уффф, noreason, винаги ме разбираш и помниш правилно, не мога да не ти призная... Ето пак слушаш тоя оня... ше взема да ти преподам накрая един частен урок - писна ми!
О, то пък случайно били излезли пиповете...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-11-2014 на 01:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (12-11-2014)