това за първата част
Никого нищо не карам, аз споделям моето мнение. Това че ти не можеш да видиш тъпака в селянката, си е твой проблем ....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А ти защо излизаш от кошчето като е така?.. И не стига това, ами като уцелиш случайно веднъж на 10 дни едно по-голямо движение оквичаваш всичко живо? Не може ли просто спокойно да приемеш факта, че не ти върви търговията напоследък и най-спокойно да си го признаеш? вместо да се дуеш като надуваемо прасе за нищо - е това не ми е понятно??? Иначе си живуркай спокойно у кочината - хич не ми пречиш.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката , за последен път пиша за това , понеже не е моя работа , но наистина не ти отива, не знам какво, как и колко си бил засегнат , ама грубия ти тон говори много повече от колкото предполагаш ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (11-11-2014)
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНА ТЕМА И ФОРУМ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (11-11-2014)
Руми, човек като е безсилен почва да обижда, да се хили, да прави физиономии, да се дуе... нали чаткаш.и ква е простотията ... че си казАл за параза едно па то било друго ... , истина ли е.. или не .., един джентъл мен май ги може тия неща по- джентли не мислиш ли ...
па ако искаш , мога и едни цитати да ти изкарам от тебе , към "боклуците".. , преди време .... та не знам кой трябва да се позапре ..А като подритнеш дори леко едно праси нали знаеш - почва да квичи като за световно - имахме нагледен пореден пример тая вечер за това - а мен пък ми беше забавно да го подритвам и слушам.
![]()
Къв ти джентълмен пък ти - не виждаш ли че си е чист мутрак, дето се прави на трейдър понастоящем. .. а мутренския акъл джентъл и спирка не познава!!!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А бе какво му се нахвърлихте на човека отново ?
Прогнозите му излизат в 9 от 10 случая, супер полезен е винаги, форума оживява като се появи, а вие двете започнахте да се насъсквате една друга![]()
Е за какво ? Немате си друга работа е ясно, но поне не правете проблеми !
фицката (11-11-2014), Fafa (11-11-2014), toranagasan (11-11-2014), babaMETZA (11-11-2014), L1914 (12-11-2014)
Rumi наистина може би ти се струва, че прекалявам на моменти, но към определени неща имам зверска непоносимостИ ти когато адвокатстваш се замисли първо, що за същество е този, който е презрян и дори не отчиташ съществуванието му, камо ли да разговаряш с него, а то ти търчи зад задника
----------
За онзи цървул ми е ясно, но Руми ме хвърля в тъча от няколко дни и все още го недоумявам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
zembo (11-11-2014)
Oleg ,ти като зе 1, 2 , 3 категории в автото , нещо друго не взе ли,ми си остана същия интригант ..
, прогнозите като гледам излизат най- вече на REDA ,, ма за него не викаш ,че е полезен
![]()
Eli2356 (12-11-2014)