наборе , много си едър бе човек...за такива хора се казват , че тежат ..110
-------------------------------
аз съм по - скромен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми знаеш ли какво му е било и на него в главатато комунист да си не е обида, обидно е това що вършеха
----------
Ми 188 см имамнееее онова ....... ръстът ми толкова
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
в аз съм 180 на 57 ..сега няма да можеш да спиш цяла нощ , нали ?188 см имам нееее онова ....... ръстът ми толкова![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, всички сме разбрали какъв си и сме показали уважението си към теб ( кой по малко , кой повече) ,но сме го показали , а това , с което си се подписал и подиграл прилича на това да сриташ паднал , да удариш болен , и не ти прави чест макар , че Настоящият българин е кораво копеле , вярвай миВсеки може и има право да го тълкува както желае Комърджи Наистина, че аз най-добре си го знам, но ме учудва, че ти и Руми не успяхте или не поискахте да разберете, КАКЪВ![]()
фицката (04-11-2014)