Явно доста си скъсал с дейсвителността тук .... , няма вече прости и глупави хора , кът са и то доста кътАз не го разбирам така Руми Защото ТИ знаеш, че когато не знаеш, че не знаеш е страшно, НО когато знаеш, че не знаеш и не желаеш да направиш нищо е жалко и заслужава присмех На сакат не бих се присмял НИКОГА, но на глупак .... от сърце
А че има корави ......... и това го знам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам телевизия..... жена се САМОзапалила ...... май национален траур ще има ....... старци и старици пребивани и изнасилвани за 5 лева .... ами ... гадните цигани ..... кво да направим .........
Руми, Комърджи ......... да замоля за коментар ако може
----------
С по 1 дъмбел 40кг го правяредувайки ръцете
и с цяла щанга 80 кг
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (04-11-2014)
Аз ги мачкам с камиона, буквално
Чувството е прекрасно![]()
шегувам се , ясно е че едното няма нищо общо с другото ....И що
Аз пък гледам точно с такива да говоря
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
toranagasan (04-11-2014)
а що не можеш с два дъмбела по 40 кила в двете ръце едновременно като можеш с щанга от 80С по 1 дъмбел 40кг го правя редувайки ръцете и с цяла щанга 80 кг![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (04-11-2014), фицката (04-11-2014)
Хубаво правишде да имаше повече като теб , ама няма
и ток плащаш, па те не ...... е мен това (и много други неща) ме дразнеха и си заминах
Що не направих нищо .... щото съм малък и нищожен
п.п. Време е да си разходя кучката ................
Oleg (04-11-2014)