A бе имам проблем с общуването с хората. Едно, че гласът ми е дразнещ, друго и, че с тез омешени диалекти от няколко области използвам думи и ударения на както ми падне
Та айде, тембъра няма как да го оправя, но другото поне да замяза![]()
Oleg (04-11-2014)
Какво правите,бре,хаймани?
Пак за е.ане приказвате......Ама кво ли се учудвам,той артикът тука ли е,предварително се знае темата.
На Супер Марио май тъмните сили начело с императрица Меркел и Дарт Вайдман искат да му спретнат преврат,затуй беше туй подскоче на еврото,не защото Фицока го предсказал...![]()
Фибо....мибо....грънци
фицката (04-11-2014)
В Германия
https://www.youtube.com/watch?v=QAqSVhoCPDE![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хммммм ..... не подценявай туй що не требе да се подценяваКакво правите,бре,хаймани?
Пак за е.ане приказвате......Ама кво ли се учудвам,той артикът тука ли е,предварително се знае темата.
На Супер Марио май тъмните сили начело с императрица Меркел и Дарт Вайдман искат да му спретнат преврат,затуй беше туй подскоче на еврото,не защото Фицока го предсказал...СИЛАТА НА ПРАСЧО
https://forum.bg/showthread.php?2234...=1#post1011611
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (04-11-2014)
Oleg (04-11-2014)
GGBG (04-11-2014)