да ..впечатли ме ..спирам ...Ма аз правя бицепс с 80 кила и вдигам 250 мъртва тяга сега ти няма да можеш да спиш.......
само не ми е ясно какво е " мъртва тяга " , но предполагам че е нещо свързано със спорт![]()
да ..впечатли ме ..спирам ...Ма аз правя бицепс с 80 кила и вдигам 250 мъртва тяга сега ти няма да можеш да спиш.......
само не ми е ясно какво е " мъртва тяга " , но предполагам че е нещо свързано със спорт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като този си почти значи
https://www.youtube.com/watch?v=oXcaVeRu_v0
Aбсолютна машина. Фицка, ти май не тренираш фитнес, а щанги.
Ей момче, още един път да те хвана че излизаш от контекста на разговора, ще зема да те бушонирам !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (04-11-2014)
Аз не го разбирам така РумиФицка, всички сме разбрали какъв си и сме показали уважението си към теб ( кой по малко , кой повече) ,но сме го показали , а това , с което си се подписал и подиграл прилича на това да сриташ паднал , да удариш болен , и не ти прави чест макар , че Настоящият българин е кораво копеле , вярвай миЗащото ТИ знаеш, че когато не знаеш, че не знаеш е страшно, НО когато знаеш, че не знаеш и не желаеш да направиш нищо е жалко и заслужава присмех
На сакат не бих се присмял НИКОГА, но на глупак .... от сърце
А че има корави ......... и това го знам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kmv (04-11-2014)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Нищо не тренирамКато този си почти значи
https://www.youtube.com/watch?v=oXcaVeRu_v0
Aбсолютна машина. Фицка, ти май не тренираш фитнес, а щанги.блъскам в залата , но когато правя цикъл , върша чудеса
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (04-11-2014)
е то с такива хора по - добре е да не пишеш , че не се знае дали тази тяга няма и до тук да дойдеслага си широкия колан за кръста да не цъфне от някъде......и наведен с прав гръб дига прасе 250 кила от земята докато се изправи...![]()
Oleg (04-11-2014)
ма това с щанга ли.....щото ако са два дъмпела по 40 кила ще съм впечатлен....Ма аз правя бицепс с 80 кила![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....