гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (13-10-2014)
на Дакс-а за днес дневния му рейндж е близо 200 пойнта, а на кабела към 70 пипа, така че май ми се струва по-дашен
Нещо мейджърите се движат в различна посока и любимия ми крос (гепито) не съм го пипал от доста време, така че и при мен има един вид редуциране на инструментите![]()
Вярно е ..но аз изтървах първите входове в дакса и се намъкнах на кабела ..а гепито при мен спреда е 2,3/2,5 пипа ....на Дакс-а за днес дневния му рейндж е близо 200 пойнта, а на кабела към 70 пипа, така че май ми се струва по-дашен
Нещо мейджърите се движат в различна посока и любимия ми крос (гепито) не съм го пипал от доста време, така че и при мен има един вид редуциране на инструментите
гейша -философ
гледайте да приключвате със сделките че идва време за мачи трябва да сме пред телевизорите
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и при мен е горе-долу толкова
намерих твоя снимка в нета http://bobolan.net/userfiles/product...oduct_2381.jpg![]()
![]()
абе не ми прилича на трейдъркаи при мен е горе-долу толкова
намерих твоя снимка в нета http://bobolan.net/userfiles/product...oduct_2381.jpg![]()
да не си се объркал нещо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това ни е конкурента за 3-то място, така че, ако загубим май отново няма да отидем на голям форум![]()
това й е работното облеклоабе не ми прилича на трейдъркада не си се объркал нещоно може и да съм объркал
ef4eто много лесно може да разсее съмненията като качи снимка
![]()
![]()
malivatha66 (13-10-2014)
абе то на човек да му се прииска да извърши някое престъплениетова й е работното облекло но може и да съм объркал ef4eто много лесно може да разсее съмненията като качи снимкаами ако и днеска се издъниме но се съмнявам толкова каръшки мачове и с Лудогорец време е да направиме една победа
![]()