Така е и затова много се ядосвам, че въртят една реклама по телевизията, където
казват "колко било лесно"!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази му е по-добра![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HbccPxnpS1g
Тая реклама е изумителна, както и други подобни на нея, отслабване с жълто хапче, обещания за доходи с минимални усилия и т.н. Погледнато от една страна това е абсолютна ирония и подигравка с интелекта на хората...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еее, цял ден кисна пред компа заради този паунд и не ще и не ще да
качва. Сутринта бях на мижава печалба, но реших, че има още мегдан.![]()
Е днес е понеделник. В понеделниците няма много навика да дава щедро.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Апропо по темата..колко време сме отделяли за търговия ...днес първата ми сделка е в 13,25 и последната е приключила в 18,06 което значи че ефективно съм търгувала 5 ,20 минути ..сега не ме питайте кво съм изкарала за това време ....![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ами нормално е. От сутринта по небрежно "влизане в час" И след това за 4-5 часа да се търгува.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
aз пък днес не съм отделил и една минута за форексправя се американец и почивам
![]()
като гледам Дакс-а доста щедър е бил днесопределено понеделниците не са от най-добрите дни за търговияама стават за загрявка![]()
аз отворих една сделка след като отвори пазара и още я държа ама значи съм отделил 20 часа и нещо за търговия![]()