Хубаво нещо удобния стол, ама аз не мисля че е полезно дори и на такъв човек да се заседява повечко часове без почивки.
Туй последното за такива дето са в матрицата.
Хубаво нещо удобния стол, ама аз не мисля че е полезно дори и на такъв човек да се заседява повечко часове без почивки.
Туй последното за такива дето са в матрицата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Стола е впечатляващ, само не ми е понятно защо пода е покрит с такава мека настилка. Да не би да се пада лесно от този стол?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам какво ми става тоя месец - за 5 дни търговия имам 430% печалба върху бонуса, с който почнах на 1-ви като само 2 от дните поседях и през нощта. Такъв луд възход не ми се е случвал досега.Май след 2 години сериозно гледане на графики съм взела да задобрявам.
Вчера оставих няколко незатворени на лека загуба - ще ги видя в понеделник, ако тръгнат да се инатят, ще ги затварям навреме и ще тегля печалбата.
С ултразвук още не съм пробвала да движа пазара, но засега няма и нужда. Бих го ползвала за другите полезни неща обаче.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2014 на 13:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ку е и по-голям (па и да не е, ама по-добре да е) бонбонукса тез 430 порцента много добре
с ултразвук даже там някакъв мотор на вода имаше дет работешепоне в експерименталната форма де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За жалост само 89 $ беше, така че и печалбата не е кой знае какво - да не си помислят данъчните че много сме се разпечелили - по-често губим обикновено.
Не съм чувала за такъв мотор, но има примерно едни моторчета с ултразвук, които правят мъгла за украшение на фонтаните.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
чак сега я видях тази тема...
ми на мен ми трябват точно 2 минути да пусна платформата и да отворя позиция... на ден отварям по средно 7 позиции.. значи отделям по 14 минути на ден..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е то вече след като си пуснал платформата по бързо стават следващите позицииаз 7 позиции за 5 мин ги отварям
аз даже сега кът се замисля, само на 1-во (някъде следобеда като дадат бонуса) и 2-ро число на месеца отделям по 14 минути на ден.. през следващите дни от месеца никакво време не отделям на Форекса..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
malivatha66 (11-10-2014)
е отделяш после като влизаш в клиентския кабинет да теглиш печалбата нали така![]()
звездоброец (11-10-2014)