Той нека си те мисли за какъвто си иска - важното е накрая паричките в чие джобче ще дрънкат. Но с тия пръсти и езици да не се окажат само няколко стотинки?Пък и не му е работа да гледа хората с какви методи си изкарват прехраната.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз тея работи в друга сфера ги използвамНо с тия пръсти и езиции обикновено това е след като приключа с търговията
ама с каквото и да натискаме мишката все тая от това нищо не зависи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мъжете има ултразвук - вие сте още по-лесни.А за мъжете има ли начин сенките под очите да се оправят с грим ама да не си личи?Иначе няма проблеми според мен да има периоди, когато търгуваш 24 часа, стига да си заслужава. Ако има същото движение по време на Токйо, както по време на Лондон, бих търгувал нон стоп.
Аз такъв проблем никога не съм имала де и не съм го пробвала, но пише че действа и съм склонна да вярвам, понеже ултразвукът по-принцип върши чудеса - пере дрехи, състарява алкохол, дезинфектира, топи мазнини...
Аз миналата седмица и тази имах по 1 такъв почти "денонощен" ден, но изкарах колкото за 10 и повече друг път... По принцип не е желателно, но който има време и мерак понякога доста си заслужава като има новини за ози и киви особено - жалко, че са точно посред нощ.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 (10-10-2014)
Благодаря! Поне разбрах как изглежда. В Алиекспрес намерих един като че ли подобен.![]()
определено доста добри столчета и на доста добри цени![]()
Ехее, този ултразвук, дали може да движи и пазарите?За мъжете има ултразвук - вие сте още по-лесни. Аз такъв проблем никога не съм имала де и не съм го пробвала, но пише че действа и съм склонна да вярвам, понеже ултразвукът по-принцип върши чудеса - пере дрехи, състарява алкохол, дезинфектира, топи мазнини...
Аз миналата седмица и тази имах по 1 такъв почти "денонощен" ден, но изкарах колкото за 10 и повече друг път... По принцип не е желателно, но който има време и мерак понякога доста си заслужава като има новини за ози и киви особено - жалко, че са точно посред нощ.
Иначе щом за 1 денонощен си изкарала колкото за 10, тогава си е заслужавало при теб.
оня стол беше още по-усъвършенстван от тозама идеята горе долу същата де...
http://oddculture.com/wp-content/upl...racy_chair.jpg
L1914 (11-10-2014)