Един ден лорд Съмърсби, както си вървял, се подхлъзнал на скилидка чесън и изтървал краставицата в киселото мляко. Така бил създадена таратора!![]()
Един ден лорд Съмърсби, както си вървял, се подхлъзнал на скилидка чесън и изтървал краставицата в киселото мляко. Така бил създадена таратора!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мама ме научи да постигам невъзможното:
– Затвори си устата и си яж супата!
Мама ме научи да уважавам чуждия труд:
– Ако ще се избивате, излезте на улицата, тук съм измила.
Мама ме научи да вярвам в Бога:
– Моли се тая гадост да се изпере!
Мама ме научи да мисля логично:
– Защото така казвам аз!
Мама ме научи да мисля за последствията:
– Паднеш ли от прозореца, няма да те взема, като ида да пазарувам!
Мама ме научи на издръжливост:
– Няма да станеш от масата, докато не си изядеш всичко!
Мама ме научи на причинно-следствените връзки:
– Ако не престанеш веднага да ревеш, ще те напляскам!
Мама ме научи да не завиждам:
– По света има милиони деца, на които не им е провървяло така с родителите, както на теб!
Мама ме научи как да пораста:
– Ако не ядеш зеленчуци, няма да порастеш!
Мама ме научи да гледам смело в бъдещето:
– Почакай само, като се приберем, ще си поговорим!
Мама ме научи на основите на самолечението:
– Не си криви очите, ще останеш кривоглед цял живот!
Мама ме научи на телепатия:
– Облечи си якето, знам че ти е студено!
Мама ме научи на основите на генетиката:
– Метнал си се на баща си целия!
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
- Иванчо, защо дрехите ти са на пода?
- Гравитация, мамо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Американец менка къща за iPhone
кщ9999999999999999999999999999
Какво е снаха? - Див звяр докаран вкъщи с музика..
Фразата "Аз никога няма да те забравя!" звучи нежно и мило. Но фразата "Запомних те!" звучи някак заплашително.![]()
Пострадал от финансовите пирамиди пита приятеля си:
- Аз загубих 1000 лева и по цяла нощ не мога да спя! Ти как спиш, след като загуби 10000 лева?!
- А-а, спя си като бебенце.
- Как така бе?
- Ами два часа спя, събуждам се, плача, пак спя два часа, пак се събуждам, пак плача...
Тук се придобива и визуална представа за офертата
http://www.mlive.com/news/detroit/in...rth_metro.html
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
:Малеее, тая къща и една нокия с фенерче не струваТук се придобива и визуална представа за офертата
http://www.mlive.com/news/detroit/in...rth_metro.html![]()
.................................................. ................................................