днес получих СМС: жибея срещу вас,виждам те всеки ден.Хайде да се запознаем отговорих му:Аз живея срещу моргата.Такива запознанства силно ме плашат![]()
днес получих СМС: жибея срещу вас,виждам те всеки ден.Хайде да се запознаем отговорих му:Аз живея срещу моргата.Такива запознанства силно ме плашат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако един мъж има рога, това не означава непременно, че жена му му изневерява. Той може просто да си е говедо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
https://www.youtube.com/watch?v=gmvG...VdwohnHSzKUfFw
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-10-2014)
http://prikachi.com/images.php?images/346/7669346I.jpg
Вижте какво снимах вчера![]()
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Един влиза в бар и си поръчва бира, след което започва да гледа странно бармана. Барманът пита:
- Какво си ме зяпнал?
- Ами приличаш на гъз в лицето.
Барманът се ядосал, извикал охраната и пребили пияния. След малко пийналият пак влиза в бара. Поръчва си бира и пак започва да зяпа бармана.
- Сега пък какво? - раздразнил се барманът.
- Абе, ти знаеш ли, че приличаш на гъз в лицето? - попитал пияният.
Барманът се ядосал, пак извикал охрана, пребили до смърт клиента и го изхвърлили.
Пияният се връща трети път, влачи се по корем, целият е в кръв, но застава пак на бара. Барманът се ядосал, но нищо не казал, само си налял джин с тоник в една чаша и започнал да пие със сламката бавно, за да се успокои. Наблюдавал пребития си клиент и решил да се смили над него. Попитал го:
- Кажи бе човек, защо ме зяпаш така?
Пияният отвърнал:
- Айде свърши си с клизмата, пък ще ти кажа после.
Еми така де прав е човека .А дали въпросният барман е разбрал нещо от тази ситуация?![]()
kypa (28-10-2014)
А вие познавате ли Барако Обама
http://www.youtube.com/watch?v=aE806kcaQ7A
kypa (28-10-2014)
Сутринта мъж пита жена си:
- Марче, ти кво си помисли, когато ме видя да се връщам снощи със синина под окото?
- Нищо не си помислих. Когато се върна снощи синината още я нямаше.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark